Arda Güler hayranları dikkat! Ancelotti'den milli yıldıza ilk 11 sürprizi!

Real Madrid'de Arda Güler zamanı... İspanyol basınında yer alan haberde Arda Güler'in ligde bu hafta oynanacak maça ilk 11'de çıkacağı öne sürüldü.

SPOR 23.04.2024, 16:00
Arda Güler hayranları dikkat! Ancelotti'den milli yıldıza ilk 11 sürprizi!
Türk futbolunun son yıllarda kazandığı en büyük yıldızlardan biri olan Arda Güler, sezon başında Fenerbahçe'den Dünya devi Real Madrid'e 20 milyon Euro bedelle transfer olmuştu.
Genç futbolcu üst üste yaşadı şanssız sakatlıkların da etkisiyle sezon genelinde çok az forma şansı bulurken Arda Güler'e ilk 11 fırsatı doğdu.
Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz devi Manchester City'yi eleyerek yarı finale yükselen ligde ise oynanan El Clasico'da Barcelona'yı mağlup eden Real Madrid, yoluna her iki kulvarda da dolu dizgin devam ediyor.
Eflatun beyazlılarda forma şansı bekleyen milli futbolcu Arda Güler sıkışan fikstürde forma şansı beklerken maçların zorluk derecesinden doalyı ilk 11'de oynama şansını elde edememişti.
Carlo Ancelotti'nin öğrencileri El Clasico'da Barcelona'yı 3-2 mağlup ederken ve bitime 6 hafta kala ezeli rakibiyle arasındaki puan farkını 11'e çıkardı ve şampiyonluğu neredeyse garantilemiş oldu. Şampiyonlar Ligi'ni kaldırmayı planlayan Ancelotti ligdeki bazı maçlarda  kadroda değişikliklere gitmeye hazırlanıyor.
Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen AS Gazetesi'nde yer alan habere göre bu isimlerden biri de Arda Güler olacak. 
Haberde milli futbolcunun 26 Nisan Cuma günü Real Sociedad ile deplasmanda oynanacak maça ilk 11'de çıkacağı belirtildi.
Carlo Ancelotti, El Clasico sonrası yaptığı açıklamada, "Şimdi her şeyi sakin bir şekilde değerlendireceğiz. Arda Güler artık istediği dakikalara sahip olacak" ifadelerini kullanmıştı.
Bu sezon tüm kulvarlarda 7 maça çıkıp 122 dakika süre alabilen Arda Güler 1 gol katkısı verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:41
İkindi 16:27
Akşam 19:36
Yatsı 21:01
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı