Son Dakika

Arda Güler'in hayranları artıyor! Gol sevinci Avrupa'da akım başlattı

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler'in gol sevinci her geçen gün Avrupa'da yayılmaya devam ediyor. Borussia Dortmund'un genç yıldızı Youssoufa Moukoko'nun ardından bir yıldız daha Arda Güler'in gol sevincini yaptı.

SPOR 16.05.2024, 12:55
1
Arda Güler'in hayranları artıyor! Gol sevinci Avrupa'da akım başlattı
Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon euroya transfer olan Arda Güler, sezona üst üste sakatlıklarla başladı.
Genç yıldız, sakatlığını atlattıktan sonra forma şansı bulmaya başlayan Arda, bulduğu şansı iyi değerlendirdi.
Son olarak ligde oynanan Granada maçında sonradan oyuna giren milli yıldız, bir gol kaydederken sergilediği performansla tüm İspanya'nın gündemine oturdu.
Amad Diallo'dan, çok tanıdık bir gol sevinci. ??pic.twitter.com/zpHuWnaiGL

Arda Güler bu golle birlikte bu sezon Real Madrid formasıyla kaydettiği gol sayısını dörde çıkarırken genç oyuncunun gol sevinci, Avrupa'da gündem oldu.
Premier Lig'de Manchester United'ın Newcastle United'ı 3-2 yendiği maçta gol atan Amad Diallo, Arda Güler'in sevincini tekrarladıGenç yıldız adayı Amad Diallo'nun milli futbolcumuz Arda Güler'in gol sevinicini yapması, Avrupa basınında da gündem oldu.
ESPN, Diallo ile Arda Güler'in fotoğraflarını yan yana koyarak, "Amad Diallo ile Arda Güler, 24 saat içinde aynı gol sevincini yaptı. Futbol iyi ellerde" notunu yazdı.
"Gol sevincim tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum. Benim kötü gördüğüm sakatlıklar olabilir ama çok çalıştığım sürece her şeyin iyi olacağına inanıyorum. Her gün çok çalışıyorum, gerisini de Allah'a bırakıyorum."
Amad Diallo'dan, çok tanıdık bir gol sevinci. ??pic.twitter.com/zpHuWnaiGL — TRT Spor (@trtspor) May 16, 2024

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı