Son Dakika

Attila Szalai imzayı attı, transferin gerekçeleri açıklandı

Fenerbahçe'nin eski stoperi Attila Szalai, Hoffenheim'dan kiralık olarak Freiburg'a katıldı. Hoffenheim'da bir etki yaratmakta zorlanan Attila Szalai, imza töreninde transferinin nedenlerini açıkladı.

SPOR 21.01.2024, 15:20
1
Attila Szalai imzayı attı, transferin gerekçeleri açıklandı
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz 12.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Hoffenheim'a sattığı Attila Szalai, Freiburg'a kiralandı.
Sezonun ilk yarısında Hoffenheim formasıyla sadece 5 maça çıkan Szalai'nin transferi resmen açıklandı. Freiburg'dan yapılan açıklamada, "Macar uluslararası futbolcu Attila Szalai, sezon sonuna kadar kiralık olarak TSG Hoffenheim'dan SC Freiburg'a transfer oluyor" denildi.
EURO 2024 öncesinde daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma katılmak istediğini vurgulayan 26 yaşındaki oyuncu Freiburg'a imza attıktan sonra şunları söyledi: "Bu yıl Almanya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası için büyük planlarım var ve bunun için elimden geleni yapacağım. Yeni iş arkadaşlarımı ve yeni kulübümdeki zorlukları dört gözle bekliyorum."
Alman ekibinin sportif direktörü Klemens Hartenbach, Szalai'nin transferiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Savunmadaki mevcut durumumuz için çok iyi bir çözüm bulduk. Attila uluslararası deneyime sahip ve bize hemen yardımcı olabilir. Sağlamlığı ve mücadele gücüyle savunmamız için her açıdan önemli bir faktör olabilir. Birlikte geçireceğimiz zamanı sabırsızlıkla bekliyoruz ve hepimiz hedeflerimize ulaşmak için çok çalışıyoruz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı