Son Dakika

Ayçiçek yağı fiyatlarında son durum!

Aylardır zam üstüne zam alarak tüketicilerin bütçelerini büyük ölçüde tehdit eden ayçiçek yağı fiyatlarını sizler için bir araya getirdik. İşte zincir marketlerin güncel ayçiçek yağı fiyatları…

EKONOMİ 16.05.2024, 13:35
1
Ayçiçek yağı fiyatlarında son durum!
Birçok faktörün etkisi ile arka arkaya zamlar alan market ürünleri, son dönemlerde tüketicilerin bütçelerini bir hayli yormaya başladı. Henüz poşeti doldurmadan yüzlerce TL’lik ödeme yapmak durumunda kalan tüketiciler, özellikle temel gıda ürünlerinin fiyatlarına yansıtılan yüksek oranlı zamlara tepki göstermeye başladı.
Son dönemlerde arka arkaya güncellenerek rekor fiyatlara ulaşan ürünlerden biri de ayçiçek yağı olarak kayda geçti. Her mutfağın en temel ihtiyaçları arasında yer alan ayçiçek yağını uygun fiyatlar karşılığında satın almak isteyen tüketiciler, zincir marketleri yakın takip altına aldı. Bizler de bu içeriğimizde ucuz ayçiçek yağı arayışında olan tüketiciler için A101 Market, Şok Market ve Migros Market’in güncel fiyat listelerine yer verdik. İşte ayrıntılar…
Zincir market sektörünün en çok tercih edilenleri arasında yer alan A101 Market, Şok Market ve Migros Market, her ay olduğu gibi bu ay da birçok ürünü tüketiciye ulaştırmaya devam ediyor. Zaman zaman düzenledikleri kampanyalar ile tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başaran zincir marketler, son olarak uygun fiyatlar karşılığında ayçiçek yağı satın almak isteyen tüketiciler tarafından yakın takip altına alındı.
A101, Şok ve Migros’un ortak ayçiçek yağı markaları çerçevesinde ürün satışları devam ederken marketlerin kendilerine ait olan markaların ayçiçek yağı ürünlerinde daha uygun satış fiyatları belirledikleri görüldü.
Sektörün en çok ziyaret edilenleri arasında yer alan A101 Market, her ay olduğu gibi bu ay da tüketiciler tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Son olarak yüksek seviyelere ulaşan ayçiçek yağı fiyatlarının A101’de ne durumda olduğunu merak eden tüketiciler, marketin resmi kanallarını sorgulamaya başladı.
A101 Market’in merak edilen ayçiçek yağı fiyatları mayıs ayı itibari ile şu şekilde güncellendi:
Mağazalarında satışa sunmuş olduğu tek marka üzerinden tüketicilere ayçiçek yağı hizmeti veren Şok Market, mayıs ayı itibari ile fiyat listesini güncelledi. Tüm Şok Market mağazalarında geçerli olan güncel ayçiçek yağı fiyatları şu şekilde:
Migros Market mağazalarında satışta olan ayçiçek yağı ürünlerinin güncel fiyatları şu şekilde:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı