Bakan Göktaş duyurdu! Aile Destek Programı ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamındaki ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu. İşte detaylar..

EKONOMİ 10.05.2024, 14:25
1
Bakan Göktaş duyurdu! Aile Destek Programı ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamındaki ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı.

İhtiyaç sahiplerine yönelik sosyal yardımları sürdürdüklerini söyleyen Bakan Göktaş, "Bu doğrultuda Türkiye Aile Destek Programı'nda bu ayki ödemeyle birlikte bugüne kadar hanelere toplam 80,4 milyar lira destek sağlamış olacağız" dedi.
Konu ile ilgili yaptığı açıklamasının devamında Bakan Göktaş, gerçekleştirilen sosyal yardımlardan düzenli bir şekilde yararlanan hanelerin yanında herhangi bir dezavantajı olmadığı için düzenli sosyal yardım alamayan haneleri de yalnızca gelir kriteri üzerinden Türkiye Aile Destek Programı'na dahil ettiklerini söyledi.

Program ile birlikte her ay hanelere düzenli destek sağladıklarını dile getiren Bakan Göktaş, devamında şunları kaydetti:

"İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz. Bu doğrultuda ihtiyaç sahibi hanelerimize bu ay toplam 4 milyar lira ödeme yapacağız."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Mayıs 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:20
Öğle 12:40
İkindi 16:30
Akşam 19:51
Yatsı 21:22
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı