Son Dakika

Barcelona Pirlo'yu istiyor! Laporta Koeman'ı kovuyor

Barcelona, Pirlo'yu yeni teknik direktörü olarak takımın başına getirmek istiyor. Kulüp başkanı Laporta, Koeman'ı gelen baskılar nedeniyle kovacağı iddia edildi.

SPOR 21.09.2021, 10:10
17
Barcelona Pirlo'yu istiyor! Laporta Koeman'ı kovuyor
Barcelona'da Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçında alına 3-0'lık kötü sonucun yankıları devam ediyor. Kulüp yöneticileri Koeman'ı takımdan gönderilmesi isterken Barcelona kulübünün başkanı Joan Laporta iste Koeman ile devam etmek istiyordu. Ancak Laporta, gelen baskılara daha fazla dayanamayacağı öne sürüldü.
Laporta, Koeman'ın yerine Juventus'ta görev yapan Andrea Pirlo'yu kulübün yeni teknik direktörü olarak atamak istiyor. Spor medyasının tanınmış ismi ünlü İspanyol gazeteci Gerard Romero'ya göre, Koeman'ın muhtemel halefleri listesinde Antonio Conte, Phillip Koku ve Xavi'nin de aralarında bulunduğu 5-6 isim var.
Geçen seneden beri Barcelona'da teknik direktörlük görevinde bulunan Koeman'ın liderliğinde Katalanlar İspanya Kupası'nı kazandı, La Liga'da 3. oldu. Geçen sene Şampiyonlar Ligi'ne de erken veda etmişti. Bu sezon Barcelona, Şampiyonlar Ligi'ne Bayern Münih'e evinde aldığı 3-0'lık yenilgi ile başladı. Kulübün Koeman'ın yerine yeni teknik direktör aradığı İspanya medyasında çıkan haberler arasında yer alıyor. Öte yandan Pirlo'nun ise "Yurt dışında çalışmak istiyorum. Yeni bir maceraya atılmaya hazırım" dediği öne sürüldü.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:07
Güneş 05:37
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:34
Yatsı 20:59
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı