Son Dakika

Bartın'dan sonra Zonguldak! Gece saatlerinde maden patlaması

Bartın'daki maden faciası henüz tazeyken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir şirkete ait maden ocağında patlama meydana geldi. Patlamada 2'si ağır 4 işçi yaralandı.

GÜNDEM 06.11.2022, 10:10
3
Bartın'dan sonra Zonguldak! Gece saatlerinde maden patlaması
Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden faciasında 41 kişi hayatını kaybetmişti. 3 haftadır tedavisi süren yaralı madencinin de hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı 42'ye yükselmişti. Bartın'ın acısı henüz tazeyken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi.
Dün gece saatlerinde Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde bulunan özel bir şirkete ait maden ocağında patlama meydana geldi. 
Henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlamada 4 işçi yaralandı. 
Yaralanan 4 maden işçisi Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Daha sonra yaralı 2 işçi   Ankara’ya sevk edildi. Haberi alan madencilerin yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi. 

Zonguldak'ın Kilimli ilçesi Bölüm Mahallesi'nde bulunan maden ocağında meydana gelen patlamada, Ersoy Mankır, Ramazan Kamilçelebi, İlyas Kabuk ve Ali Gezer yaralandı. İşçilerin vücutlarında yanıklar oluştuğu belirtilirken, İlyas Kabuk ve Ali Gezer Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. 
Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ait tahlisiye ekipleri maden ocağındaki patlamanın sebebiyle ilgili inceleme başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:07
Güneş 05:37
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:34
Yatsı 20:59
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı