Son Dakika

Bayern Münih 8 gol attı! Bundesliga'da da gol sağanağı! Sacha Boey oynadı mı?

Avrupa'nın üst düzey liglerinde maçlar oynanmaya devam ediyor. Dünyanın en iyi liglri arasında gösterilen Almanya Bundesliga'da da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Bu sezon şampiyonluğu zora sokan Bayern Münih taraftarı önünde oynadığı maçta 8 gol atarken Sacha Boey maçın kadrosunda yer aldı. Peki Sacha Boey maçta oynadı mı? İşte detaylar.

SPOR 10.03.2024, 02:40
Bayern Münih 8 gol attı! Bundesliga'da da gol sağanağı! Sacha Boey oynadı mı?
Avrupa'nın üst düzey liglerinde mücadeleler nefes kesiyor. Bunlardan biri olan Bundesliga'da da şampiyonluk mücadelesi ve kümede kalma yarışı nefes kesiyor. 
Almanya'nın en güçlü ekiplerinden Bayern Münih ligde son 10 yıldır şampiyon olurken bu sezon şampiyonluk el değiştirebilir.
Bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da kabus gibi bir sezon geçiren Bavyera ekibi sezona Julian Nagelsmann önderliğinde başladı.
Birkaç hafta sonra henüz ligin çok başında flaş bir şekilde genç teknik direktörün görevine son verilirken yerine Thomas Tuchel getirildi.
Tuchel ile istediğini elde edemeyen Bayern, sezon sonunda deneyimli çalıştırıcı ile yollarını ayıracağını açıkladı. 
Bayern Münih tüm bu yaşananların gölgesinde maç fazlasıyla 7 puan gerisinde olduğu Bayer Leverkusen ile şampiyonluk mücadelesi veriyor.
Bundesliga'nın 25. haftasında Allianz Arena'da Mainz 05'i ağırlayan Bavyera ekibi maçtan 8-1 galip ayrıldı.

Bavyera ekibi, "Hat-trick" yapan Harry Kane'in 13, 45+7 ve 70, Leon Goretzka'nın 19 ve 90+2, Thomas Müller'in 47, Jamal Musiala'nın 61, Serge Gnabry'nin de 66. dakikada attığı gollerle 8-1'lik farklı bir galibiyet elde etti.
Misafir ekibin tek golü ise, 31. dakikada Nadiem Amiri'den geldi.

Bu sezon evinde Bochum'u 7-0 ve Darmstadt 98'i 8-0 mağlup eden Bayern Münih, farklı bir skora daha imza atmış oldu.
Eski Fenerbahçeli stoper Kim Min-jae'nin 75. dakikada oyuna dahil olduğu Münih ekibinde sakatlığını atlatan eski Galatasaraylı futbolcu Sacha Boey ise yedekler arasında yer aldı.

Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşan Bayern Münih, bu sonuçla 57 puana yükseldi ve bir maç eksiği bulunan namağlup lider Bayer Leverkusen ile arasındaki farkı 7'ye indirdi. Düşme hattındaki Mainz 05 ise 16 puanla 17. sırada kaldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı