Bayram tatili bitiyor! İstanbul'a erken dönüş başladı

Ramazan bayramında 9 günlük tatili İstanbul dışında geçiren vatandaşların Anadolu Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda erken dönüş işlemleri trafiğe neden oldu.

GÜNDEM 13.04.2024, 08:10
2
Bayram tatili bitiyor! İstanbul'a erken dönüş başladı
Ramazan Bayramındaki 9 günlük tatili değerlendirmek isteyen vatandaşları bu süreyi İstanbul dışında geçirdi. Trafik yoğunluğunun günlerdir normal olan Otoyolu'nun Bolu kesiminde İstanbul istikametinde Gerede, Yeniçağa Köroğlu rampaları, Rüzgarlı, Dağkent, Abant Kavşağı, Elmalık ve Bolu Dağı Tüneli mevkileri ile Gerede-Karadeniz Bağlantı yolunda zaman zaman akıcı yoğunluk yaşanıyor.

İstanbul'a erkenden dönüş yapmak isteyen vatandaşlar  D-100 kara yolunu tercih etmeleri nedeniyle bu güzergahta da  trafiğin sıkıştığı anlar yaşanıyor. Kuzey Marmara ve Anadolu Otoyolu ile D-100 kara yolunun Kocaeli kesiminde trafik nedeniyle uzun kuyruklar oluşmaya başladı. 

Hafta sonu yoğunluğuna kalmak istemeyen tatilciler nedeniyle Kuzey Marmara ve Anadolu Otoyolu'nda İzmit ilçesinin girişinden itibaren trafik sıkışıklığı yaşanıyor. 

İstanbul'a doğru ilerleyen sürücüler Kuzey Marmara Otoyolu'nun İzmit, Dilovası ve Gebze kesiminde trafik yoğunluğunun artmasına sebep oluyor.. Anadolu Otoyolu'nun Gültepe mevkisi ile D-100 kara yolunun İzmit kent merkezinden geçen kesiminde de araçlar yüzümden trafik durma noktasına geldi.

Anadolu Otoyolunda trafik hareketliğindeki yoğunluk gün geçtikçe artmaya devam ediyor. İstanbul yönüne ilerleyen araç trafiğinde yoğunluklar başladı. Üçköprü, Kaynaşlı ve Düzce gişelerinde kuyrukların oluştuğu görüldü.

Bolu Dağı Tüneli çıkışı ile 1, 2, 3 ve 4. viyadüklerde ise trafik normal şekilde akışına devam ederken, trafiğin bugün ve Pazar günü artması bekleniyorç

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı