Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy için Avrupa'nın devleri sıraya girdi: O takımlar scout gönderdi

Yaşadığı kabus gibi sezonda Fernando Santos'la çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş'ta transfer gelişmeleri yaşanıyor. Siyah beyazlılarda genç yıldız Semih Kılıçsoy, sergilediği performansla Avrupa'nın dev ekiplerini peşine taktı. İşte Semih Kılıçsoy'a talip olan Avrupa kulüpleri.

SPOR 07.02.2024, 11:15
2
Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy için Avrupa'nın devleri sıraya girdi: O takımlar scout gönderdi
Beşiktaş, sezona Şenol Güneş önderliğinde büyük hedeflerle başlarken deneyimli hoca ile bir türlü istenilen başarı elde edilemedi. Şenol Güneş'in arından göreve gelen Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ile de üst üste başarısız sonuçlar alınınca Hasan Arat yönetimi son olarak göreve Portekizli teknik direktör Fernando Santos'u getirdi. Deneyimli teknik adam Beşiktaş'ın başında şu ana kadar dalgalı bir performans sergilese de Trabzonspor karşılaşmasında alınan galibiyet camiada moralleri yükseltti.
Siyah beyazlılar adına kabus gibi geçen sezonda kazanılan en büyük değer olan Semih Kılıçsoy'a Avrupa'nın dev kulüpleri talip oldu.
Semih Kılıçsoy bu sezon sergilediği performansla Avrupa'nın birçok ekibinin dikkatini çekti. Genç santrafor Ligde çıktığı 11 karşılaşmada 7 gol bulurken 1 de gol pası verdi. Genç yetenek 15 üst düzey ligde skora en fazla katkı sağlayan 18 yaş altı oyuncu olurken, dev kulüpleri de peşine taktı
Almanya'dan Dortmund ve Frankfurt, İngiltere'den Arsenal ve Aston Villa, İspanya'dan Atletico Madrid, İtalya'dan da Juventus takımları  scout ekiplerini Semih Kılıçsoy'u izlemek için görevlendirdi. Özellikle Dortmund'un, sezon başından beri oyuncuyu izlediği ve bütün şartlarını zorlayacağı, her karşılaşmasına da temsilcisini yollayacağı bildirildi.
Demir Ege'yi 2021'de UEFA Gençlik Ligi'ndeki Dortmund-Beşiktaş mücadelesinden sonra takibe aldıkları ama oyuncunun sakatlığı nedeniyle beklemeye geçtikleri, şimdi ise tekrar genç orta sahanın gündemlerinde olduğu aktarıldı.
Öte yandan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettikleri derbi sonrası konuşurken , "Semih Kılıçsoy'u tutabileceğimizi zannetmiyorum" demişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı