Beşiktaş'tan maç sonu sert sözler: "Ayarımızı bozamazlar"

Beşiktaş Futbol AŞ Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, 3-3 berabere kaldıkları Adana Demirspor maçı sonrası sert sözler kullanarak "Bizim ayarlarımızı bozmak o kadar kolay değil" dedi.

SPOR 22.09.2021, 07:55
16
Beşiktaş'tan maç sonu sert sözler:
Beşiktaş'ın Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldığı maçın ardından siyah beyazlı kulübün Futbol AŞ Genel Müdürü Ceyhun Kazancı sert açıklamalarda bulundu.
"Puan kaybı, 3-0'dan olması üzdü ama yoğun maratonda kayıplar bekleyebiliriz, anlaşılabilir" diyen Kazancı, "Hiçbir maçın 3-0'dan 3-3 olmasına takılmadan önümüzdeki maçın hazırlıklarını yapacağız. Balotelli konusu net görüldü, bu tarz tahriklere kapılmamak lazım. Net bir şekilde, hem golden sonra, hem de maç bittikten sonra hocamıza tepkisi devam etti." ifadelerini kullandı.

"Sakin olmamız lazım, bu takım kadro anlamında da, birlik ve beraberlik anlamında da bu ligin üzerinde bir takım" açıklamasında bulunan Kazancı, "Bizim ayarlarımızı bozmak o kadar kolay değil, bizim ayarlarımız kolay bozulmaz. Biz puan kaybı olarak bakıyoruz, olan şeyleri de görmedik zannetmesin kimse." dedi.
Maç içerisinde Ali hocanın tartışmalı kararları olduğunu belirten Kazancı, şöyle konuştu:

"Maç 5 dakika uzadı, golü 97'de yedik. 1 oyuncu değişikliği, kısa sakatlık var, iki taç, bir korner ile bitmeyen bir maç. 96:30 civarındaydı gol. Golü televizyondan izledim ancak gelen bütün yorumlar pozisyonun faul olduğunu söylüyor, VAR'dan dönmedi, tartışmalı bir golle puan kaybı oldu.
Tartışalım ama takılı kalmayalım, sadece 2 puan kaybettik. Faul kokan bir pozisyonla, maçın bitmesinden 1,5 dakika sonra gol yedik. Balotelli'nin geçmişte de bu hareketleri var, biz sakiniz şu anda. Yine söylüyorum, bu takım ligin üstünde bir takım."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı