ÇALIŞKAN’DAN HASSA BELEDİYE BAŞKANI ÇOLAK'IN AYRILIKÇI SÖYLEMLERİNE TEPKİ

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Hassa Belediye Başkanı Selahattin Çolak'ın son açıklamalarını kınadı.

GÜNDEM 03.04.2024, 18:48
17
ÇALIŞKAN’DAN HASSA BELEDİYE BAŞKANI ÇOLAK'IN AYRILIKÇI SÖYLEMLERİNE TEPKİ

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Hassa Belediye Başkanı Selahattin Çolak'ın son açıklamalarını kınadı. Çalışkan, Hassa Belediye Başkanı'nın barış, huzur ve kardeşlik şehri Hatay'ın atmosferine gölge düşürecek, kin ve düşmanlık tohumları ekecek ifadeler kullandığını belirtti.

Çalışkan, yaptığı açıklamada, Hassa Belediye Başkanı'nın kullandığı sözleri "talihsiz ve çirkin" olarak nitelendirdi. Hatay'ın birlik ve beraberliğine zarar verebilecek böylesi ayrıştırıcı söylemlerin kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Hatay'ın barış ve kardeşlik ortamını korumak için tüm toplum liderlerinin birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade eden Çalışkan, toplum liderlerine bu tür ayrılıkçı ve kışkırtıcı söylemlere karşı net bir tavır sergilemeleri çağrısında bulundu.

Hassa Belediye Başkanı Selahattin Çolak'ın sözlerinin Hatay'ın birlik ve beraberliğine zarar vermekten öte bir etkisi olmayacağına inandığını ifade eden Çalışkan, toplumsal barış ve birlik için çaba sarf eden herkesin bu tür söylemleri reddetmesi ve kınaması gerektiğini vurguladı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı