Cansuyu, kurban fiyatlarını duyurdu

Her yıl düzenlediği organizasyonlarla mağdur ve mazlum coğrafyalara el uzatan Cansuyu, bu yıl da kurban organizasyonunu 60 farklı bölgede gerçekleştirecek.

GÜNDEM 10.05.2024, 04:35
Cansuyu, kurban fiyatlarını duyurdu
Geçtiğimiz aylarda ülkemizde yaşanan deprem felaketi, salgın süreci ve Ramazan ayında yaptığı çalışmalarla mağdurlara ulaşan Cansuyu, kurban organizasyonu ile de dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara Anadolu’dan yardımları ulaştıracak.

Cansuyu, bölgelerdeki kurban fiyatlarını göz önüne alarak dört farklı kurban bedeli açıkladı. Buna göre kurban bedelleri; Afrika 3 bin 800 TL, Asya 4 bin 300 TL, Arakan ve Yemen’de 6 bin TL, Filistin kampları 11 bin TL, Türkiye 11 bin 700 TL olarak belirlendi. Gazze'de yaşanan savaş ve hayvan kıtlığı nedeniyle şu an belirlenen bir fiyat bulunmadığını belirtilirken, fiyat belirlenmesi halinde duyurulacağının altı çizildi.

Kurbanlar, Cansuyu ekipleri tarafından satın alınıp Kurban Bayramı’nın 3’üncü günü ikindi vaktine kadar belirlenen noktalarda kesilerek, muhtaçlara et olarak dağıtılacak. Bütün kesimlerin bir hizmet olarak kayda alınıp daha sonra bağışçılara internet sitesi üzerinden ulaştırılması planlanıyor.

Derneğe vekalet vermek isteyenler, kurban bedellerini; Cansuyu Derneği resmi internet sitesinden (cansuyu.org.tr) kredi kartı yolu ile ya da Ziraat Bankası, Türkiye Finans, KuveytTürk, Vakıfbank, Vakıf Katılım ve Halkbank’taki bağış/kurumsal tahsilat sisteminden ödeyebilecek. Ayrıca vatandaşlar, PTT’den 511 75 63 no’lu posta çeki hesabına ödeme yaparak ya da Cansuyu il temsilciliklerinden de makbuz karşılığında kurban hisselerini ödeyebilecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Mayıs 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:20
Öğle 12:40
İkindi 16:30
Akşam 19:51
Yatsı 21:22
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı