Cem Küçük 'Fatih Terim Fonu'ndaki skandalı ifşa etti!

Gazeteci Cem Küçük Fatih Terim fonunda Seçil Erzan’ın nitelikli dolandırıcılık iddianamesini okuduğunu ifade ederken yaşanan skandalı açıkladı.

GÜNDEM 26.11.2023, 09:55
1
Cem Küçük 'Fatih Terim Fonu'ndaki skandalı ifşa etti!
Türkiye haftalardır" Fatih Terim fonu" adı verilen fıtbolcuların dolandırıldığı iddia edilen haberle çalkalanıyor. İddialar sonrası durum yargıya taşınırken Seçil Erzan isimli banka müdürünün aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi ünlü futbolcularında bulunduğu bir çok kişiyi yüksek getiri vaadiyle ve Fatih Terim'in de etkisinde kalarak dolandırdığı öne sürülüyor.

Ortaya koyulan bu vahim iddialara hergün bir yenisi eklenirlen gazeteci Cem Küçük yeni bir ayrıntıyı takipçileriyle paylaştı. Cem Küçük sosyal medya sayfasında yaptığı bir açıklamada "Fatih Terim fonunda Seçil Erzan’ın nitelikli dolandırıcılık iddianamesini okudum. Fatih Terim es geçilmiş. Skandal ötesi durum" ifadelerini kullandı.
Küçük yazısının devamında ise şunları yazdı:

Ayrıca 62 sayfalık iddianamenin son sayfasında yazılanları aynen aktarıyorum: “Şüpheli Seçil Erzan'ın alınan ifadesinde kendisini Çorlu'daki evinde alıkoyup İstanbul'a getirdiklerini iddia ettiği Cenk İzgi, Ali Murat Dizdar, Şermin Tekin, Tanju Kaya ve Hakan Ateş hakkında ‘Kişi Hürriyetinden Yoksun Kılma’ suçundan tefrik kararı verilerek 2023/218450 Soruşturma numaralı dosyada ayrıca soruşturma yürütülmektedir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı