Son Dakika

Cemal Enginyurt maçlar seyircisiz oynansın diyen Bahçeli'ye sert çıktı

Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinde 'hükümet istifa' sesleri yükselince MHP lideri Bahçeli maçlar seyircisiz oynansın çağrısında bulundu. DP'li Cemal Enginyurt isim vermeden Bahçeli'ye ateş püskürdü.

GÜNDEM 26.02.2023, 22:15
1
Cemal Enginyurt maçlar seyircisiz oynansın diyen Bahçeli'ye sert çıktı
10 kentte yıkıma neden olan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından başlayan Süper Lig’de dün Fenerbahçe maçı öncesinde tribünlerde ‘hükümet istifa’ sesleri yükseldi. Tribünlerin bu tepkisinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu akşam futbol kulüplerini hedef alan bir açıklama yaparak, maçların seyircisiz oynaması yönünde kulüp yönetimlerine bir çağrıda bulundu.  Bu akşam da Beşiktaş tribünlerinden 'hükümet istifa' sesleri yükseldi. Bahçeli sloganlara tepki olarak bu akşam Beşiktaş Kulübü üyeliğinden istifa etti.
Tribündeki istifa sesleri Bahçeli'yi titretti! Tribünler boşaltılsın
Bahçeli, Beşiktaş'tan istifa etti! Tribünlerde hükümet istifa sesleri
DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ise sosyal medya platformu Twitter hesabından MHP lideri Bahçeli’nin ismini vermeden tepki gösterdi.
“Onu bunu susturmaya ne gerek var?” diyen Cemal Enginyurt paylaşımına şöyle devam etti:
Cemal Enginyurt bir diğer paylaşımında ise, “Tam zamanı tam zamanı.. Kızılay Başkanı istifa eti. Yetmez ama evet. Hükümet istifa et.” ifadelerini kullandı.
“Hepimizi hapse atmayı deneseniz. İt gibi hakarete hiç gerek yok. Yüreğiniz varsa fikir söyleseniz. Susma sustukça sıra sana gelecektir diyoruz ve susmayacağız.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı