CHABAD Gazze'de

Milli Gazete, o görüntülere ulaştı. Kıbrıs’taki Siyonist işgalin baş aktörü Filistin’de soykırım yapıyor. KKTC'deki Siyonist işgalin baş aktörü konumundaki CHABAD üyesi işgalci İsrail rejimi askerleri soykırımda bulundukları Gazze’de yıkıntılar içerisindeki bir evin çatısına dokuz kollu şamdan dikti.

GÜNDEM 10.05.2024, 04:35
2
CHABAD Gazze'de
KKTC’nin Siyonist odaklar tarafından işgal edildiğini ifşa eden Millî Gazete, yavru vatandaki işgalin arkasında Chabad’ın olduğunu da ortaya çıkarmıştı. Gazetemizin ısrarlı haberleri sonucunda deşifre olan Chabad’ın İsrail istihbarat örgütü MOSSAD ile sıkı bir bağlantı içerisinde olduğu da öğrenilmişti. KKTC'deki Siyonist işgalin baş aktörü konumundaki CHABAD üyesi işgalci İsrail rejimi askerleri soykırımda bulundukları Gazze’de yıkıntılar içerisindeki bir evin çatısına dokuz kollu şamdan dikti.
Satın aldığı 2 bine yakın şirket üzerinden toprak edinen Siyonistlerin KKTC’de 25 bin dönüm civarında toprak satın aldığını ifşa eden Millî Gazete, söz konusu işgalin arkasındaki Siyonist örgütü de açıklamıştı. Kıbrıs’ta toprak satışının engellenmemesi halinde yavru vatanın, “Büyük İsrail Projesi”nin bir parçası olmasından endişe edilirken, KKTC’deki işgalin arkasında Chabad-Lubavitcholan isimli örgüt yer alıyor. Siyonist hareketin en dinamik oluşumlarından olan Chabad-Lubavitcholan’ın 2008 yılından itibaren KKTC’de aktif olmaya başladığı biliniyor. Mali yönden çok zengin olan Chabad-Lubavitcholan, günümüzde KKTC’nin Siyonistlerce işgal edilmesinin arkasında bulunuyor.
Gazetemizin ısrarlı haberleri sonucunda deşifre olan Chabad’ın Gazze soykırımında da rol oynadığı ortaya çıktı. Milli Gazete’nin ulaştığı video görüntülerine göre CHABAD üyesi katil İsrail askerleri simgeleri olan dokuz kollu şamdanı getirip işgal ettikleri Gazze'deki yıkıntılar içindeki evin çatısına dikti. Söz konusu görüntülerle Chabad’ın Gazze soykırımındaki rolü ifşa olurken bir başka video da ortaya çıktı.
Gazze’de soykırım yapan İsrail askerlerinin çektiği bir videoda Chabad’a teşekkür edildiği görüldü. Gazze’de katliam yapan İsrail Savunma Kuvvetleri’ne mensup işgalciler, Gazze’de devam eden soykırıma destek veren Chabad’a teşekkür etti. Söz konusu görüntülerde Chabad’ın Gazze soykırımına destek amaçlı kurduğu acil durum fonunun yardımlarına teşekkür edildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Mayıs 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:20
Öğle 12:40
İkindi 16:30
Akşam 19:51
Yatsı 21:22
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı