Son Dakika

Çok daha güçlü teşkilatı beraber kuracağız

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitim-Bir-Sen’in 7’nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti… Genel kurulda mevcut genel başkanı Ali Yalçın, güven tazeledi…

EKONOMİ 21.03.2023, 04:35
6
Çok daha güçlü teşkilatı beraber kuracağız
Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) 7’nci Olağan Genel Kurulu, iki listeyle seçime gidilmesi ile gerçekleştirildi. Seçim sonuçlarına göre mevcut Genel Başkan Ali Yalçın, güven tazeleyerek yeniden genel başkan oldu. Yaptığı konuşmada Yalçın, eğitim çalışanlarının sorunlarına ilişkin çalışmalarına devam edeceklerini ifade ederek, “Yarına ilişkin çok daha güçlü bir teşkilatı birlikte oluşturacağız” dedi.
Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) 7’nci Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. İki listeyle seçime gidilen Genel Kurul’da mevcut Genel Başkan Ali Yalçın, güven tazeleyerek yeniden genel başkan olarak seçildi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Yalçın, deprem felaketinden etkilenen illere yönelik yeni planlamalarla işe koyulacaklarını belirterek, “Memur-Sen ailesi olarak, yarın ilk işimiz, depremden etkilenen vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımızı sürdürmek, yaraları sarma konusunda yeni planlamalar yapmak, yeni adımlar atmak olacaktır. Yine en önemli işimiz, eğitim çalışanlarını bekleyen sorunlara ilişkin yeniden kolları sıvamak, sorun çözme ve kazanım üretme mücadelemizi sürdürmektir. Çünkü bizim varlık nedenimiz, üyelerimizin, eğitim çalışanlarının ekonomik, sosyal ve özlük haklarını iyileştirmek, özgürlük alanlarını genişletmektir. Esas kuruluş amacımız budur” dedi.
“Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
“Ülkemize hizmet etmeye, duyarlı davranmaya ve nerede mazlum, mağdur varsa elimizi uzatmaya, gözyaşını silmeye, haksızlıkların giderilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diyen Yalçın, “Özümüzden kopmadan, ilkelerimizden ödün vermeden, kuruluş felsefemize sadık kalarak sendikal yolculuğumuzu kararlılıkla sürdüreceğiz; büyüyeceğiz ve çelikleşeceğiz. Yarına ilişkin çok daha güçlü bir teşkilatı birlikte oluşturacağız” ifadelerini kullandı.  Eğitim-Bir-Sen genel başkanlığına aday olan Şükrü Kolukısa da gerçekleştirdiği konuşmada, seçilen ekibe başarılar diledi. Seçim sonucuna göre Eğitim-Bir-Sen Genel Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu: Ali Yalçın (Genel Başkan), Talat Yavuz (Genel Sekreter), Mesut Öner (Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Abdülaziz Aydın (Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Muammer Karaman (Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Ramazan Çakırcı (Hukuk ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Ali Deniz (Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı).

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:07
Güneş 05:37
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:34
Yatsı 20:59
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı