Son Dakika

Daha hızlı dönüş yok! Sinan Oğan AKP'nin göçmen politikasını övdü..

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından "Adeta Cumhur İttifakı'nın bir elemanı gibi" şeklinde tanımlanan Sinan Oğan, "Suriyeli kardeşlerimiz ülkelerine dönmeye başladı" dedi.

SİYASET 26.05.2023, 08:25
2
Daha hızlı dönüş yok! Sinan Oğan AKP'nin göçmen politikasını övdü..
Cumhurbaşkanlığı ilk tur seçimlerinden önce TRT önünde gerçekleştirdiği eylemde "Kanalları Erdoğan'ın babasının malı gibi tepe tepe kullanıyorsunuz" ifadelerini kullanan Sinan Oğan, 28 Mayıs'taki ikinci tur seçimlerinde Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladıktan sonra TRT'de canlı yayına katıldı.
Oğan, TRT Haber'deki yayında iktidarın göçmen politikasını şu şekilde değerlendirdi: "Orada bir PKKistan kurma hayali var. Hatta bizim Hatay'ı da tehdit ediyor. Türkiye'nin askeri operasyonları bu planı yerle bir etmiştir. Sığınmacıların dönüşüyle de bu proje sonsuza dek çöpe atılacaktır. Türkiye bir taraftan operasyon yapıyor. Diğer taraftan da sürdürdüğü imar çalışmalarıyla da onların güvenle dönmelerini sağlıyor. Suriyeli kardeşlerimiz ülkelerine dönmeye başladı."
İlk tur seçimlerinde Erdoğan için çalıştığı iddialarını hatırlatan Oğan, Erdoğan'a ilkeler bazında destek sunduğunu savunarak, "Hani pazarlıkçıydık" sorusunu yöneltti.
Sinan Oğan, ilk tur seçimlerden önce "Ülkemizi Suriyeli işgalinden kurtaralım" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı