Derbi zaferi Ali Koç'un kafasını karıştırdı! Herkes Mourinho'yu beklerken...

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de, yeni teknik direktör planları da bozuldu.

SPOR 23.05.2024, 12:45
Derbi zaferi Ali Koç'un kafasını karıştırdı! Herkes Mourinho'yu beklerken...
Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'ı 10 kişiyle 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezonda teknik direktör İsmail Kartal ile yola devam edilmeyeceği öne sürülmüştü. İddiaya göre yönetim, derbi galibiyeti sonrası fikrini değiştirdi.

Fenerbahçe, derbi öncesinde sportif direktör Mario Branco aracılığıyla Jose Mourinho'nun da aralarında bulunduğu yabancı teknik adamlarla görüştü. Ancak İsmail Kartal'ın Galatasaray derbisini kazanması rüzgarı tersine döndürdü. İsmail Kartal, Galatasaray derbisi öncesine kadar gelecek Fenerbahçe'nin gelecek planlarında yer almıyordu...
Sarı-lacivertli yönetim, Galatasaray ile oynanan derbi maçtan önce yabancı teknik adamlarla görüşme gerçekleştirdi. Sportif direktör Mario Branco teknik direktör konusunda görevlendirildi ve önemli teknik adamlarla masaya oturuldu. Ancak Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yenmesi ve ortaya koyduğu müthiş mücadele yönetimin de kafasını karıştırdı.

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un derbi zaferi sonrasında teknik direktör İsmail Kartal ile ilgili fikrini değiştirdiği öğrenildi. Başkanın, derbide takımın ortaya koyduğu karakterden çok etkilendiği öğrenildi.
Ali Koç'un gelecek sezon da İsmail Kartal ile devam etme düşüncesine artık daha sıcak baktığı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin şampiyon olması durumunda ise İsmail Kartal ile yola kesin olarak devam edilecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Haziran 2024
İmsak 03:26
Güneş 05:12
Öğle 12:44
İkindi 16:36
Akşam 20:07
Yatsı 21:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı