Son Dakika

Devlet Bahçeli arsasını bağışlamıştı! İsim önerisini kabul etmedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından hibe edilen Hacıbektaş ilçesindeki arsaya inşa edilecek Cemevi Külliyesi'nin temeli atıldı.

GÜNDEM 02.09.2023, 19:10
Devlet Bahçeli arsasını bağışlamıştı! İsim önerisini kabul etmedi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Horasan Erenleri Dernekler Federasyonu'na arsa hibe etmişti. Horasan Erenleri Hacıbektaş Kültür ve Cemevi Külliyesi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Öte yandan daha önce teklif edilen isim önerisinin de Bahçeli tarafından reddedildiği belirtildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da Bahçeli’nin, Hacıbektaş ilçesinde cemevi yapılması amacıyla 12 yıl önce satın aldığı arsayı bağışlarken, yapılacak külliyenin isminin de belirlendiğini anlattı.
Alevi dedelerince külliyeye “Devlet Bahçeli” adının verilmesi teklifinin Bahçeli tarafından reddedildiğini aktaran Yıldırım, şöyle devam etti:
"Genel başkanımız ‘yok’ dedi. ‘Adı Horasan Erenleri olacak. Buna siyaseti karıştırmayın. Bu, siyaset üstü bir hadisedir. Ben sizden oy istemiyorum, partime gönül verin veya oy verin diye de ben size bu arsayı vermiyorum. Benim bir isteğim vardır, o da Türkiye bütünlüğünün içinde kalın’ dedi."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı