Dikkat! Meteoroloji'den bölgesel kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) alınan son bilgilere göre, yurdun bazı bölgeleri için kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor!

GÜNDEM 02.05.2024, 15:15
Dikkat! Meteoroloji'den bölgesel kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!
Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun bazı bölgeleri için kuvvetli yağış ve fırtına öngörülüyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Fırtına cumartesi akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedecek.

Fırtına nedeniyle deniz ulaşımında aksamalar yaşanabilir.
Vatandaşların çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi risklere karşı dikkatli olması ve tedbirli davranması gerekiyor.

Yağışın öğle saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olacağının aktarıldığı açıklamada, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
"Bu gece saatlerinden itibaren Adana'nın doğusu, Osmaniye ile Hatay'ın batı ilçelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli sağanak yağışlar bekleniyor. Yarın sabah saatlerinden sonra ise Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Van'ın kuzeyinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek. Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ'ın iç kesimlerinde ise yağış yarın öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olacak. Batı Akdeniz'in batısında ise rüzgar cuma günü öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden, Antalya Körfezi'nde cumartesi öğle saatlerinden sonra batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esecek."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:22
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:48
Yatsı 21:18
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı