Son Dakika

Efsane Kasım’ın “Z raporu”: Satışlar geçen yılı ikiye katladı

Hepsiburada platformu, Kasım boyunca 500 milyon kez ziyaret edildi. Kampanya döneminin en çok sipariş alan günü 11 Kasım’da, anlık ziyaretçi rakamları ortalamaların yaklaşık 5 kat üzerinde gerçekleşti. Kasım’da satılan ürün adedi 30 milyona ulaşırken, indirimli alışverişle haneler yaklaşık 4 milyar TL tasarruf sağladı.

EKONOMİ 30.11.2023, 04:35
2
Efsane Kasım’ın “Z raporu”: Satışlar geçen yılı ikiye katladı
Hepsiburada’nın 1-27 Kasım arasındaki cirosu geçen yılın aynı dönemine göre 2 katın üzerinde artış gösterdi. Hepsiburada, Kasım ayı boyunca gerçekleştirdiği kampanyalarla hane bütçelerine 4 milyar TL’ye yakın tasarruf sağladı. 11 Kasım’da Hepsiburada tarihinin en yüksek günlük sipariş sayısı ve ciro rakamına ulaşıldı. Müşteriler en çok temel tüketim ve gıda kategorilerinden ürün satın alırken, moda kategorisi satışları 2,5 kat arttı. Efsane Kasım için teknolojik ve operasyonel süreçlerin yanı sıra tüm tedarikçiler ve KOBİ'lerle kapsamlı bir hazırlık dönemi geçiren Hepsiburada, müşterilerini milyonlarca üründe indirimli fiyatlarla buluşturdu.

Hepsiburada’nın Efsane Kasım kampanyalarına platform üzerinden satış yapan 100 binin üzerinde işletme katıldı. Hepsiburada İş Ortağım platformuyla, Hepsiburada üzerinden satış yapan ve finanstan reklama, lojistikten satış ve pazarlama eğitim programlarına uzanan kaçırılmayacak desteklere ulaşan KOBİ'ler, Kasım’da rekor satış rakamlarına ulaştı. Bu dönemde üç büyük il dışında Hepsiburada üzerinden en çok sipariş alan iller Bursa, Kocaeli, Konya, Adana ve Gaziantep oldu. Hepsiburada’nın, aile bütçelerini en çok rahatlatan “Şimdi Al Şubat’ta Taksitle Öde” teklifine müşteriler yoğun ilgi gösterdi. Kasım ayında yaklaşık 300 bin Hepsiburada müşterisi “Hepsiburada Limiti” başvurusu yaparken toplam siparişlerin yaklaşık yüzde 93’ü taksit, yüzde 29’u ise erteleme avantajlarıyla gerçekleşti.
Hepsiburada müşterileri Efsane Kasım'da en çok temel tüketim ve gıda, giyim, sağlık ve güzellik, züccaciye ve kozmetik kategorilerine ilgi gösterdi. En çok satın alınan ürünler şampuan, tuvalet kağıdı, bardak, yüz bakım ürünleri, sweatshirt, deodorant, deterjan, çikolata ezmesi, çorap ve ıslak mendil oldu. Efsane Kasım kampanyaları bugün de devam edecek. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı