Erdoğan'ı üzecek yorum: Kazanır düşüncesi artık yıkıldı, kırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olası bir seçimde kaybedebileceği yönelik bir düşüncenin vatandaşlarda oluştuğu belirtiliyor.

GÜNDEM 17.09.2021, 12:50
24
Erdoğan'ı üzecek yorum: Kazanır düşüncesi artık yıkıldı, kırıldı
Eski ANAP Genel Başkanı Nesrin Nas, Halk TV'de katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olası bir seçimde kaybedebileceği inancının vatandaşlarda oluştuğunu söyledi. 
Halk Tv'de yayınlanan Haber Masası'na konuk olan ve Millet İttifakı'nın tek aday çıkartması gerektiğini savunan Nas, "Giderek Millet ittifakı seçimleri kazanabileceği umudu veriyor" dedi.
Daha önceleri yapılan kamuoyu araştırmalarında "Erdoğan kazanır" düşüncesinin vatandaşlarda daha yoğun hissedildiğini belirten Nas, yaşanan son gelişmeler için ise şu değerlendirmeyi yaptı:
"Şimdi insanlarda böyle bir şey vardı. Yani 'kim kazanır? Erdoğan kazanır' bu yıkıldı, bu kırıldı. Bu çok önemli. Bu kırıldı artık artık insanlar muhalefetin kazanabileceğini, Erdoğan'ın kaybedeceğini ve kaybetme ihtimalinin çok yüksek olduğunu çok açık bir şekilde görüyorlar. Muhalefetin bundan sonra yapması gereken şey sürekli bunun üzerine koymaktır." 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı