FAA'dan Boeing'e soruşturma: Denetimler ve kayıtlar inceleniyor!

ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA), Boeing'in 787 Dreamliner uçaklarının kanatlarının gövdeye bağlantısında ve topraklamasında yeterli sağlamlık olup olmadığını doğrulamak için gerekli kontrolleri yapmadığına dair endişeler üzerine bir soruşturma başlattı.

DÜNYA 07.05.2024, 10:25
FAA'dan Boeing'e soruşturma: Denetimler ve kayıtlar inceleniyor!
ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA), Boeing 787 Dreamliner uçaklarında kritik bir sorunun ortaya çıkmasının ardından harekete geçti ve soruşturma başlattı.

Nisan ayında Boeing'in, 787 Dreamliner uçaklarının kanatlarında kritik bağlantı ve topraklama eksiklikleri olduğunu kendiliğinden itiraf etmesi üzerine harekete geçen ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA), şirkete karşı soruşturma başlattı.
Boeing'in denetimleri tamamlayıp tamamlamadığı ve şirket çalışanlarının uçak kayıtlarında sahtecilik yapıp yapmadığının araştırıldığı aktarılan açıklamada, şirketin aynı zamanda üretim sistemindeki 787 uçaklarının tamamını yeniden incelediği ve hizmetteki filoya yönelik bir plan oluşturması gerektiği aktarıldı.
FAA tarafından açılan soruşturma devam ederken yapılan açıklamada, hava yolu yolcularının güvenliğini sağlamak için her türlü önlemi alacağının altı çizildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:43
Güneş 05:21
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:50
Yatsı 21:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı