Fatih Terim'den transfer sonrası Atina'da ilk sözler: Teklifi hemen kabul ettim

Panathinaikos'un yeni teknik direktörü Fatih Terim, bugün Atina'ya gitti ve havalimanında Yunan basın mensuplarına konuştu.

SPOR 27.12.2023, 15:30
1
Fatih Terim'den transfer sonrası Atina'da ilk sözler: Teklifi hemen kabul ettim
Fatih Terim, Yunanistan'ın Panathinaikos takımıyla anlaşması sonrasında bu sabah Atina'ya giderek sürpriz transferiyle ilgili ilk detaylı açıklamasını yaptı.

Panathinaikos aldığı teklifle ilgili olarak Atina'daki havalimanında Yunan basın mensuplarına açıklama yapan Fatih Terim, "Düşünmeye gerek duymadım ve hemen kabul ettim. Panathinaikos olarak şampiyonluğu istiyoruz" diye konuştu.

Terim, Yunan takımının uzun yıllardır şampiyonluk yaşayamadığını hatırlatarak, "Nereye gidersem gideyim kazanmak için giderim ve imzalarımı sadece kağıt üzerine atmam, kalbimden atarım. Bu tavrımı bu ligde de sürdüreceğim. Dört takım arasında bir rekabet var, rakiplerimiz hem kaliteli hem de güçlü, onlara saygı duyuyorum. Lig şampiyonluğunu istiyoruz, Avrupa'da başarı istiyoruz, bu yüzden hedefler çok açık. Başkanla bu konuda görüşme yaptık" diye konuştu.
"Tüm takımları tanıyorum"
Fatih Terim, Yunanistan Ligi'ni takip edip etmediğiyle ilgili bir soruyu ise "Yunan Ligi'ni takip ediyorum. Panathinaikos, Olympiakos ve AEK'yı biliyorum. Tüm takımları tanıyorum. En kısa zamanda takımla tanışıp eksiklerimizi görmek ve bunun üzerinde çalışmak istiyorum" diye yanıtladı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı