Son Dakika

Fenerbahçe, transfer için rekor kırmaya hazır! Çılgın Wissa iddiası

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına da başlayan Fenerbahçe, golcü transferinde rekor kırabilir.

SPOR 28.03.2024, 22:05
Fenerbahçe, transfer için rekor kırmaya hazır! Çılgın Wissa iddiası
İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, gelecek sezon transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Yaz transfer dönemi gelmeden sarı-lacivertli ekip hakkında çılgın bir iddia ortaya atıldı. Bonservisi 25 milyon euro olan yıldız futbolcuya Fenerbahçe'nin talip olduğu yazıldı.
Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların bonservisi 25 milyon Euro olan yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak istediği iddia edildi. Öte yandan söz konusu oyuncuyu bu yaz döneminde birçok takımın teklif yapacağını yazıldı...
Fenerbahçe Spor Kulübü, 2 Nisan'da olağanüstü kongre gerçekleştirecek. Bu kongrede güncel konuların ele alınması beklenirken ligden çekilme konusu da üyelere sorulacak. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 9 Nisan'da gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü kongre sonrasında Fenerbahçe'nin ligden çekilip çekilmeyeceği netlik kazanacak.

Fenerbahçe'de Ali Koç ve yönetiminin gelecek sezon görevde olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı ama Fenerbahçe'de gelecek sezonun futboldaki kadro planlaması yapılmaya başlandı. Gelecek ve gidecek oyuncuların resmiyet kazanması bekleniyor.

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü’yü devre arasında sezon sonuna kadar kiralamıştı. Hem SarıLacivertliler Milli futbolcudan çok memnun, hem de Çağlar, kariyerine Çubuklu formayla devam etmeye sıcak bakıyor. Sportif direktör Mario Branco’nun, yıldız stoperin kariyerini Fenerbahçe’de sürdürmesi için önümüzdeki günlerde Atletico Madrid ile bir görüşme yapması bekleniyor. Branco’nun ilk hedefi, Çağlar’ı 1 yıl daha kiralamak ancak bonservisi için de bilgi alacak.

Fanatik'in Fransa’da yayın yapan African Foot United'dan derlediği habere göre; Brentford forması giyen Yoane Wissa için bu yaz döneminde birçok takım teklif yapacak. Haberde, bu kulüpler arasında Fenerbahçe’nin de olduğu belirtildi. Sarı-Lacivertliler’in, Demokratik Kongo’lu golcüyü yakından takip ettiği ve teklif yapabileceği kaydedildi. Ancak Wissa’nın bonservis bedelinin 25 milyon Euro olduğu vurgulandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı