Fenerbahçe ve Galatasaray'ın oynayacağı Süper Kupa'nın hakemi açıklandı

Türkiye Süper Kupasında Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya gelirken, karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan olduğu açıklandı.

SPOR 04.04.2024, 13:40
1
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın oynayacağı Süper Kupa'nın hakemi açıklandı
Türkiye Futbol Federasyonu Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak  maçın hakeminin Volkan Bayarslan olduğunu açıkladı.
 TFF'den Süper Kupa açıklaması geldi:

Fenerbahçe kulübü geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada karşılaşmanın uygun bir tarihte olmadığını ve yabancı hakem tarafından yönetilmemesi durumunda sahaya U19 takımı ile çıkılacağını açıkladı.
Fenerbahçe'nin son olarak yaptığı tarih değişimi başvurusunu "iki kulübün de daha önceden 7 Nisan tarihini kabul ettiği" gerekçesiyle reddeden TFF, Süper Kupayı yönetecek hakemini duyurdu. Yapılan açıklamada maçın hakemi olarak da Volkan Bayarslan'ı açıklandı . Böylelikle Fenerbahçe'nin hem hakem hemde erteleme talebi reddedildi. 

"Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda 7 Nisan Pazar günü oynanacak ve saat 21.30'da başlayacak olan müsabakayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı