Son Dakika

Fenerbahçe'de olağanüstü kongre yaklaştı: Ali Koç nabız yoklayacak!

Fenerbahçe kongreye hazırlanıyor. 2 Nisan iki kez nabız yoklayacak. İşte detaylar..

SPOR 24.03.2024, 09:15
1
Fenerbahçe'de olağanüstü kongre yaklaştı: Ali Koç nabız yoklayacak!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü kongre öncesi nabız yoklamaya devam ediyor. Ligden çekilme konusunun da gündeme geleceği kongreye hazırlanan Koç, eski yöneticiler ve Divan Kurulu ile görüşerek yol haritasını netleştirecek.
Trabzonspor maçında yaşanan olayların ardından ligden çekilme konusunu görüşmek üzere 2 Nisan'da olağanüstü kongre kararı alan Fenerbahçe yönetimi, bu önemli toplantıdan önce iki kritik zirveye daha ev sahipliği yapacak.
27 Mart Çarşamba günü Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde iftar yemeği verecek olan Başkan Ali Koç ve kurmayları, geçmiş yıllarda sarı lacivertli kulübe hizmet eden tüm yönetim kurulu üyelerini ağırlayacak.
Bu organizasyonda kulübün eski ve yeni yöneticileriyle olağanüstü kongre hakkında görüş alışverişinde bulunacak olan Başkan Koç, 29 Mart Cuma günü bu kez Yüksek Divan Kurulu üyeleri ile istişare toplantısı yapacak.
Toplantı ile ilgili olarak Divan Kurulu üyelerine gönderilen davetiyede, “Kulübümüz için çok önemli olan 2 Nisan Olağanüstü Genel Kurul Toplantımıza ilişkin istişarelerde bulunmak adına Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerimizde sizlerle bir araya geleceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:11
Güneş 05:41
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:32
Yatsı 20:55
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı