Fenerbahçe'de yaprak dökümü! Sezon sonu o isimler gidiyor

Fenerbahçe'de sezon sonuna doğru gelinmesiyle transfer haberleri arka arkaya geldi. İrfan Can Kahveci ve Ferdi Kadıoğlu'nun gideceği takımlar netlik kazandı

SPOR 02.05.2024, 09:15
2
Fenerbahçe'de yaprak dökümü! Sezon sonu o isimler gidiyor
Fenerbahçe'nin ve Milli takımızın yıldız oyuncusu olan Ferdi Kadıoğlu ve İrfan Can Kahvecinin sezon sonu gideceğim kulüpler belli oldu. Bu sezon Fenerbahçe'de 43 maçta 17 gol 8 asistlik performansıyla taktirleri toplayan İrfan Can Kahveci hakkında açıklama yapan  Mustafa Kaplan, yıldız oyuncunun EURO 2024'ten sonra İspanya'ya gidebileceğini duyurdu.

Radyospor'da Özgür Sancar'a konuşan Mustafa Kaplan, "Biz Türk futboluna çok önemli oyuncular kazandırdık. Onlardan bir tanesi de İrfan Can Kahveci. Fenerbahçe'yi bu sezon sırtladı. Büyük bir ihtimalle sezon sonunda kulüpler anlaşırsa yurt dışına gidecek. Gideceği yer de İspanya olur. Sevilla onu istiyor. Ama İtalya'dan da talipleri var." dedi.

İrfan Can için açıklamalarını sürdüren Kaplan, "Kendisine, 'Türkiye'de Alex'ten sonra en büyük sol ayak sensin' demiştim. Ama ben Fenerbahçe'nin yerinde olsam, paraya bakmam, İrfan'ı da vermem. İrfan'a 'Ben senin yerinde olsam Fenerbahçe'de efsane olur, Fenerbahçe'de futbolu bırakırım' dedim. İrfan Can da 'hayırlısı olsun hocam' dedi" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci'nin güncel değeri 9 milyon Euro olarak gösterilirken Fenerbahçe ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Ali Koç'un 'sezon sonunda transfer olacak' dediği Kadıoğlu'nun Arsenal'le prensip anlaşmasına vardığı öğrenilirken, Alman şampiyonu Leverkusen'in de devrede olduğu bildirildi. İşte Fenerbahçe Kulübü'nü yakından takip eden Devrim Zengi'nin Ferdi Kadıoğlu  açıklamaları...

Ferdi Kadıoğlu Arsenal'le görüşüyor, Ferdi el sıkıştı. Bunu babası Feyzullah Kadıoğlu 'evet Arsenal'e gidiyor, Arsenal'le anlaştık' şeklinde değil ama sorduğum sorular ve aldığım yanıtlardan Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig devi Arsenal'le anlaştığını anladım.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:22
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:48
Yatsı 21:18
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı