Fiat Doblo fiyatı zamlandı! 1 Milyon lirayı aştı

Fiat Doblo hafif ticari araçlar denince akla ilk gelen modellerden olurken artık fiyatı ile dikkat çekiyor. Fiat Doblo'nun fiyatı 1 Milyon lirayı aştı. İşte güncel fiyat listesi..

GÜNDEM 16.04.2024, 21:50
1
Fiat Doblo fiyatı zamlandı! 1 Milyon lirayı aştı
Ülkemizde hafif ticari araçlar denince akla ilk gelen modellerden olan Fiat Doblo, yepyeni kasasıyla beraber tüketicilerin karşısına çıktı.
Fiat Doblo tarihe gömüldü! Efsanevi tasarım gitti, fiyat arttı…
Türkiye pazarında hafif ticari araç tanımlaması ile Fiat’ın Doblo modeli adeta eş değerdedir. Fiat Doblo, yakın dönemde yepyeni bir tasarım ile karşımıza çıktı. Ancak bu yenilik, bazı kullanıcıları düşündürmeye başladı.
Efsanevi tasarımına veda eden Doblo, Citroen Berlingo, Peugeot Rifter ve Toyota Proace City gibi rakipleriyle aynı tasarım diline döndü. İşte Fiat Doblo’nun son özellikleri ve fiyatları…

Bildiğiniz gibi, Türkiye pazarının en bilinen hafif ticari araç modellerinden biri olan Fiat Doblo, tamamen yeniden tasarlanan şasisi sayesinde geçtiğimiz günlerde müşterilerin karşısına çıktı.
Böylece ikonik tasarımına veda eden Doblo, kuzeni Citroen Berlingo, Peugeot Rifter ve Toyota Proace City gibi rakipleriyle paylaştığı yeni bir tasarım dilini benimsemiş oldu. Bu nedenle, güncellenen Fiat Doblo'nun fiyatı arttı ve benzerleriyle aynı hale geldi.

Fiat Doblo, efsane tasarımına veda ederek muadil rakipleri olan Citroen Berlingo, Peugeot Rifter ve Toyota Proace City gibi araçlarla benzer bir tasarıma döndü. Bu değişim, hem fiyatını artırdı hem de emsallerinden herhangi bir farkı kalmadı.
Artık kullanıcılar hafif ticari araç dediğinde direkt olarak Fiat Doblo’yu düşünmüyorlar. Çünkü tüketicilerin aynı fiyattan satılan ve aynı özellikleri sunan daha fazla alternatifi var.

Fiat Doblo, baz donanım seviyesinde 100 beygir gücünde 1.5 litrelik dizel motor ve manuel şanzımanla geliyor. Bu motor ve şanzıman ikilisi performans açısından başarılı işler çıkarırken, yakıt tüketimi konusunda da oldukça ekonomik. İşte Fiat Doblo’nun Nisan ayı güncel fiyat listesi:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı