Son Dakika

Galatasaray Haberi! Domenec Torrent'ten ayağının tozuyla İstanbul'da

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, İstanbul'a geldi.

SPOR 12.01.2022, 01:45
5
Galatasaray Haberi! Domenec Torrent'ten ayağının tozuyla İstanbul'da
Galatasaray'ın teknik direktörlük konusunda görüşmelerini sürdürdüğü Domenec Torrent, İstanbul'a geldi.
İspanyol teknik adamı taşıyan uçak TSİ 20.15'te İspanya'nın Barcelona kentinden havalan Türk Hava Yolları'na ait uçak, saat 23.50 dolaylarında İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. 59 yaşındaki teknik adam, kendisini bekleyen yöneticilerle birlikte araçla alandan ayrıldı.

İstanbul geldiği sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Torrent, ''Galatasaray gibi büyük bir camiada olmaktan çok mutlu ve heyecanlıyım. İnişim sonrasında 'Galatasaray’la uzun süredir görüşüyordum' diye bir beyanatım olmamıştır" dedi.
Galatasaray, Domenec Torrent'i önümüzdeki saatlerde resmen açıklaması bekleniyor.
Başkan Elmas, dün akşam düzenlediği basın toplantısında Torrent ile ilgili konuşmuş ve, ''Görüşmeleri yaparken Fatih Hoca'yla konuştuğumuzda, kendisinin daha üst seviyede görev alması halinde, onun yerine geçebilecek isimleri konuşmuştuk. Bu seviyede bir yardımcılık konusunda Torrent'le görüşüldü. Uzun vadede bu görevi yapabilecek kişilerle görüşüldü. Burada sadece kendisiyle değil, son 2 günde de birçok kişiyle görüştüm. Ama en uygun ismin Torrent olduğunu gördüm. Galatasaray'a son derece büyük artılar getireceğini düşünüyorum ve Galatasaray için hayırlı olmasını diliyorum.'' ifadelerini kullanmıştı

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı