Galatasaray'da Gomis krizi çözüldü

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis krizi çözüldü. Okan Buruk, Erden Timur ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Dursun Özbek, Gomis ile ilgili sorunu da çözdü.

SPOR 24.04.2023, 21:25
1
Galatasaray'da Gomis krizi çözüldü
Süper Lig'de lider Galatasaray'da Befatimbi Gomis krizi yaşandı. Sarı kırmızılıların 31. haftada 3-3 berabere kaldığı Vavacars Fatih Karagümrük maçı kadrosunda yer almadı. Maç sonunda teknik direktör Okan Buruk, Gomis'in sezonun geri kalan kısmında oynamak istemediğini açıkladı.
 38 yaşındaki deneyimli santrafor ise Okan Buruk'a yanıt vererek, "Maçtan sonra kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım. Bu akşamki sonuçtan sorumlu olamam çünkü sahada değildim. Takımın kazandığı ve bensiz çok iyi gittiği bir çok maçta olduğu gibi… Sırt ağrılarım var. Gerçek bu. Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları; onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil. Çünkü Galatasaray'a ve takım arkadaşlarıma çok büyük saygım var. Takımın odaklanması gereken bir şampiyonluk ve kalan maçlar var. Konu ben ya da başka bir birey olamaz." ifadelerini kullanmıştı.
Bafetimbi Gomis krizi çözüldü
DHA'nın haberine göre; Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak derbi öncesinde bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giden başkan Özbek, moral vermek adına takımla bir araya geldi.
Teknik direktör Okan Buruk, başkanvekili Erden Timur ve oyuncularla bir araya gelen Özbek, Gomis konusunda da adımları attı. Yapılan toplantı sonrasında taraflar arasındaki sıkıntının tatlıya bağlandığı öğrenildi. Tecrübeli golcünün yarın akşam saatlerinde yapılacak antrenmanda takımla birlikte çalışması bekleniyor.
Gomis'in istatistikleri
Bafetimbi Gomis bu sezon Galatasaray'da 26 karşılaşmada forma giydi. 37 yaşındaki oyuncu 10 gol atarken, 3 asist yaptı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı