Son Dakika

Galatasaray'da Mertens sezon sonu ayrılacak mı?

Süper lig lideri Galatasaray'da, tecrübeli oyuncu Dries Mertens'in geleceği merak ediliyor. Yıldız futbolcu daha önce sezon sonu futbolu bırakmak istediğini açıklamıştı. Peki Dries Mertens sezon sonu Galatasaray'dan ayrılacak mı? İşte detaylar.

SPOR 22.03.2024, 11:25
1
Galatasaray'da Mertens sezon sonu ayrılacak mı?
Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyonluk mücadelesinde birbiri ile yarışan Galatasaray ve Fenerbahçe 30 haftası geride kalan ligde birbirlerine yakın bir konumda bulunuyorlar.
Okan buruk'un ekibi Galatasaray 81 puanla zirvede bulunurken İsmail Kartal'ın çalıştırdığı Fenerbahçe 79 puanla sarı kırmızılı takımı takip ediyor.
Her iki ekip de sezon tamamlandığında şampiyonluk kupasını kaldırmış olmayı hedefliyor. Bu doğrultuda takımlar milli arada çalışmalarına hız vermiş durumda. 
Ayrıca sezonun sonu yaklaşırken gelecek sezonun kadro planlaması da tüm hızıyla devam ediyor. 
Galatasaray'da daha önce sezon sonu futbolu bırakacağına dair sinyaller veren Belçikalı yıldız Dries Mertens'in geleceği merak ediliyor.
Bir diğer taraftan Galatasaray'da iç transfer çalışmaları da devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım, sezon bitmeden takımdaki birçok futbolcuyla sözleşme yenileme konusunda anlaşmaya vardı.
 Dries Mertens'in durumu takım içinde geleceği en çok merak edilen isimler arasında. Belçikalı yıldızın kariyerine ne şekilde devam edeceği henüz netlik kazanmadı.
Sezon başında yedek ağırlıklı bir oyuncu olması beklenen Mertens, lig ve Avrupa'daki performansıyla takımın en etkili isimlerinden biri oldu. 
Tecrübeli futbolcu, Mayıs ayında 37 yaşına girecek. Tecrübeli futbolcu, sezon sonunda Galatasaray formasıyla futbolu bırakmayı planlıyor. Teknik ekip ve yönetim ise Belçikalı futbolcunun 1 sezon daha takımda kalmasını istiyor.
Belçikalı yıldız futbolcu bu sezon ligde 28 karşılaşmaya çıktı. Mertens bu maçalrda 5 gol atarken 11 kez de asist üretti.
Mertens, geçen sezonu 30 lig maçında 6 gol 3 asistle tamamlamıştı. Form grafiğini artıran Belçikalı yıldız, bu sezon 28 lig karşılaşmasında ise 5 kez fileleri sarstı ve 8 gol pası verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı