Galatasaray'da transfer zamanı! Trabzonspor'un yıldızını istiyorlar

Süper Lig'de şampiyonluğa gün sayan Galatasaray transfer çalışmalarına başladı. Sarı kırmızılıların hedefinde Trabzonspor'lu yıldız bulunuyor. İşte Galatasaray'ın Trabzonspor'dan kadrosuna katmak istediği oyuncu.

SPOR 08.05.2024, 15:40
1
Galatasaray'da transfer zamanı! Trabzonspor'un yıldızını istiyorlar
Okan Buruk yönetiminde özellikle ligde başarılı bir sezon geçire ve şampiyonluğa artık gün sayan Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı.
Sezon sonunda beklentileri karşılayamayan Tanguy Ndombele ve Sergio Oliviera gibi oyuncuların takımdan ayrılması beklenirken bu mevkiye takviye yapılması bekleniyor.
Önümüzdeki sezonda yabancı kuralını da göz önünde bulunduran Galatasaraylı kurmayla Okan Buruk'un da onay verdiği yerli oyuncular için temaslarını sıklaştırdı.
Ligi şampiyon bitirmesi halinde Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan katılacak olan Galatasaray, elini çabuk tutmanın peşinde.
Sarı kırmızılı takımda yerli rotasyonunu güçlendirmek isterken gündeme tanıdık bir isim geldi.
Buna göre bonservisi Suudi Arabistan'ın Al-Ettifaq takımında bulunan ve bu sezonu eski kulübü Trabzonspor'da geçiren Berat Özdemir sarı kırmızılıların transfer hedefleri arasında yer alıyor.
Eylül 2023'te Trabzonspor'a kiralanan Berat Özdemir, bu sezon 35'i Türkiye'de olmak üzere toplamda 39 maça çıkarken 1 gol attı; 1 golün de hazırlayıcısı oldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Mayıs 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:20
Öğle 12:40
İkindi 16:30
Akşam 19:51
Yatsı 21:22
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı