Son Dakika

Galatasaray'dan Guardiola'ya davet: Transferde kolaylık bekleniyor

Galatasaray'da Fatih Terim sonrası göreve getirilen Domenec Torrent'in Pep Guardiola ile yakın ilişkisinden yararlanılıp transferde kolaylık sağlaması bekleniyor.

SPOR 15.01.2022, 21:50
6
Galatasaray'dan Guardiola'ya davet: Transferde kolaylık bekleniyor
Süper Lig'de kötü gidişat sonrası Fatih Terim'le yollarını ayıran Galatasaray'da teknik direktörlük görevine Domenec Torrent getirildi. Sarı-kırmızılı takımda bu gelişmeler ışığında transfer çalışmaları da hız kazandı. Milliyet'in haberine göre; Galatasaray idarecilerinin Manchester City'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Pep Guardiola'yı İstanbul'a davet ettiği vurgulandı. 
Galatasaray, teknik direktör Domenec Torrent’in yardımcılarıyla birlikte resmi sözleşme imzaladığını açıkladı. Sarı-kırmızılılar, İspanyol teknik adam ile kaç yıllık mukavele yapıldığı belirtilmezken, imza töreninde herhangi bir yöneticinin bulunmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Manchester City Teknik Direktörü Guardiola’nın, eski yardımcısı Domenec Torrent’in sarı-kırmızılıların başına geçmesinden sonra bu konuda kolaylık sağlayacağını bildirdi.Başkan Burak Elmas ile daha önce telefonda da görüşen Guardiola’nın, Torrent’e özellikle kiraya verilecek isimlerle ilgili yardımda bulunacağı garantisi verdiği öğrenildi. Cim-Bom’un yeni teknik adamının, İspanyol hocanın bu mesajını sarı-kırmızılı yetkililere bildirdiği belirtildi.
Bu çerçevede, yetişmesi durumunda devre arası, olmazsa yaz döneminde Manchester City’nin kiraya vereceği oyuncularla ilgili girişimde bulunacağı bildirildi. Böylece sarı-kırmızılılar, Torrent ile Guardiola arasındaki yakın ilişkiyi kullanarak transferde önemli hamleler yapacak.

Sarı-kırmızılıların, önümüzdeki günlerde de Guardiola’yı İstanbul’a davet edeceği öğrenildi. Başarılı teknik adamın, programının uygun olması halinde sarı-kırmızılıların bir maçını tribünden takip etmesinin planlandığı dile getirildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:07
Güneş 05:37
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:34
Yatsı 20:59
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı