Galatasaraylılara kötü haber! Okan Buruk'a o takımdan dev transfer teklifi

Süper Lig'de şampiyonluğa ilerleyen Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Genç antrenörün sezon sonunda Galatasaray'a veda edebileceği öğrenildi. İşte olay yaratan haberin detayları...

SPOR 20.04.2024, 10:50
Galatasaraylılara kötü haber! Okan Buruk'a o takımdan dev transfer teklifi
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, mutlu sona ulaşmak için son 6 haftaya odaklandı. Okan Buruk'un ekibi ligde geride kalan 32 haftada 28 galibiyet, 3 beraberlik, 1 beraberlik elde etti.
Sarı kırmızılı takım bir yandan şampiyonluk mücadelesine odaklanırken bir yandan da önümüzdeki sezonun kadro planlamasına başladı.
Galatasaray yönetimi yeni sezon için planlamalarına devam ediyor. Dolu dizgin şampiyonluğa ilerleyen Galatasaray'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Geldiği günden beri başarılarla adından söz ettiren teknik direktör Okan Buruk hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı kırmızılılar ile ile çok başarılı bir dönem geçiren Okan Buruk'un, sezon sonunda takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Yeni Asır'da yer alan bir habere göre, Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Okan Buruk'a sürpriz bir talip çıktı. Buna göre genç teknik direktöre Rusya'nın köklü takımlarından Spartak Moskova, iki yıllık bir sözleşme teklif etti.

Rus ekibinin teklifinin 2 yıl için net 5 milyon Euro ve bonuslarla beraber toplamda 7.5 milyon Euro olduğu iddia edildi. Okan Buruk'un gelen teklife sıcak baktığı aktarıldı. Ancak Rus ekibinden şu an için kritik bir şampiyonluk yarışında olduğu için süre istediği belirtildi. Öte yandan Okan Buruk'un ilk hedefinin Galatasaray'da devam etmek istediği biliniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:41
İkindi 16:27
Akşam 19:36
Yatsı 21:01
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı