Gazze uyardı, biz uyardık ama geç kalındı

HAMAS’ın, Filistin’in özgürlüğü için 7 Ekim’de başlattığı Aksa Tufanı operasyonlarıyla terörist İsrail, 7 aydır her gün ciddi kayıplar yaşıyor.

GÜNDEM 13.04.2024, 04:35
6
Gazze uyardı, biz uyardık ama geç kalındı
HAMAS’ın, Filistin’in özgürlüğü için 7 Ekim’de başlattığı Aksa Tufanı operasyonlarıyla terörist İsrail, 7 aydır her gün ciddi kayıplar yaşıyor. Ancak Gazze’de ciddi bir soykırım ve vahşete neden olan işgalci Siyonistler, şimdiye kadar yaklaşık 34 bin Filistinli kardeşimizi şehit etti. 189 gündür devam eden Gazze ablukası boyunca Millî Gazete olarak Filistinlilerin özgürlük mücadelesini ve İsrail’in vahşetini birçok yönüyle ele aldık.

Hemen her gün attığımız manşetler, yaptığımız haber ve röportajlarla Gazze’de yaşanan insanlık dramını gündemde tutarak insanımızın bilinçlenmesini sağladık. Siyasetçilere ve dünya liderlerine karşı Siyonistlerle iş birliği yapılmaması için uyarılar yaparak Filistin’in, Mescid-i Aksa’nın ve Gazze’nin özgürlüğü için mücadele verdik. Özellikle de Türkiye’nin İsrail ile olan ticaretine yönelik yaptığımız onlarca manşetten sonra hükümet, Siyonistlerle ticarete kısıtlama getirdi ama geç kalındı.

Çocuk, kadın, yaşlı demeden sivilleri hedef alan Siyonist İsrail, Gazze’yi tamamen bir enkaz haline getirdi. Hastane, cami, okul, sivil yerleşim yeri demeden her yeri bombalayan Siyonist İsrail, dünyanın gördüğü en büyük vahşetlerden birine imza atarken, 7 aydır Müslüman ülke yöneticileri Gazze’ye insani yardımın ulaştırılmasını bile sağlayamadı. Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’nın özgürlüğü için büyük bir bedel ödeyen Gazze halkı, içinde bulunduğu durumla tüm İslam âlemine önemli bir ders verdi ve vermeye devam ediyor…

Millî Gazete olarak tüm her şeye rağmen Gazze halkının yanında tavır alarak, Gazze’ye yönelik her gelişmeyi okuyucularımıza aktardık. 189 gündür Millî Gazete olarak Gazze’yi ve Filistin halkının direnişini ana gündemimiz haline getirerek uyardık, haber verdik ve doğru yolu gösterdik.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı