Gazze'den gelen çığlık! Duymayanların hesabı çetin olacak

Filistinli Gazeteci-Araştırmacı ve Filistin Sizinle Sözcüsü Mohammed Abu Taqiya, Gazze'nin kuzeyinden gelen çığlık sesini yazdı.

DÜNYA 09.02.2024, 13:40
3
Gazze'den gelen çığlık! Duymayanların hesabı çetin olacak
Mohammed Abu Taqiya, Gazzeli çocukların artık ölüm korkusundan değil açlıktan ağladığını söyledi. Gazze'den yükselen çocuk çığlıklarını, perşembe akşamından 'hayrlı cumalar' mesajı atan 'takvalı' Müslümanların duyması gerektiğini, emrinde uçak ve gemi filoları olan ama sözde kınamadan öte eyleme geçmeyen liderlerin duyması gerektiğini belirtti. Gazze'den yükselen çığlığı duymayanların dünya-ahiret hesaplarının çok ağır olacağı uyarısında bulundu. 7 düvelin desteklediği katil işgalcilere karşı direnen Gazzelilerin yalnız bırakıldığını vurguladı. Onları aç-susuz-ilaçsız-tedavisiz bırakmamak gerektiğini hatırlattı.
Filistinli Gazeteci-Araştırmacı ve Filistin Sizinle Sözcüsü Mohammed AbuTaqiya şunları yazdı:
"'Her sabah yüzlerce, binlerce çocuğun ağlamasıyla uyanıyoruz. Artık üzerimize atılan bombalardan ve ölümden korkmaktan değil, tam anlamıyla açlıktan ağlıyorlar! Ve biz onlar için hiçbir şeyi yapamadığımız için kan ağlıyoruz kan. O kadar...'
Gazze Şeridi'nden, özellikle de Gazze Şeridi'nin kuzey bölgelerinden gelen ses!
Geceden 'Hayırlı Cumalar' yazmaya koşan Müslümanlara gelsin..
Uçak ve gemisi olan ama yine gerçek olarak hiç bir şeyi yapmayan sözde liderlere gelsin..
Ve çok iyi bilin ki; Yemin ederim, Allah, katil ve zalimlerden önce size hesap soracak ve belasını hem bu dünyada hem de Ahirette ağır verecek.
Onlar, insanlık ve Müslümanlık izlerken, katil yedi düvel ve işgalcilere karşı 4 aydır (126 gündür) gurur verici bir şekilde direniyorlar.
Onları çok vahşice ve onursuzca bıraktınız, Müslümanlar olarak en korkunç katil ve işgalcilerin eline bırakmaya devam ediyorsunuz.
Onları da açlıktan, susuzluktan, tedavi görmeden ölmeye mi bırakacağız?"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı