Haniye'den ilk açıklama geldi: Allah'a şükrediyorum

İşgalci İsrail'in Gazze'ye saldırılarında Hamas lideri İsmail Haniye'nin 3 oğlu ve torunlarını şehit oldu. Haniye'den ilk alçıklama geldi.

GÜNDEM 10.04.2024, 22:35
3
Haniye'den ilk açıklama geldi: Allah'a şükrediyorum
Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin 3 oğlu ile torunların, siyonist İsrail bombardımanında şehit oldu. Olaya ilişkin açıklama yapan Haniye,"Oğullarımın ve torunlarımın şehadetiyle bizlere bahşettiği bu şereften dolayı Allah'a şükrediyorum" dedi.
Oğullarının lşehadet haberini bir hastane ziyaretinde alan ve saldırının ardından açıklama yapan İsmail Haniye şunları söyledi:

Şehitlerimizin mübarek kanı bizi ilkelerimize, mücadelemize, direnişimize ve topraklarımıza bağlılığımızda daha da kararlı kılacaktır. Oğullarımın ve torunlarımın şehadetiyle bizlere bahşettiği bu şereften dolayı Allah'a şükrediyorum. Bu acılarla ve kanla halkımız, davamız ve ümmetimiz için geleceğimiz ve özgürlük için umut tohumları ekiyoruz. Oğullarım Gazze'yi terk etmedi. Gazze'de kahraman halkımızla beraber cesurca direndiler, mücadele ettiler. Bütün halkımız ve Gazze ahalisi çocuklarının kanlarıyla ağır bedeller ödediler. Ben de onlardan biriyim. Ailemizden 60'a yakın şehidimizi bu mübarek davaya, İslam davasına kurban verdik. Ailemin 60'a yakın ferdi şehid oldu. Filistin halkının bütün şehidleriyle onlar arasında hiçbir fark yok.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı