Son Dakika

Hayırlı Cumalar... En güzel resimli hayırlı cuma mesajlı

Hayırlı Cumalar... Bir mübarek Cuma gününe bizleri ulaştıran Allah Teala Hazretlerine hamd olsun. Salat ve selam Hz Muhmmed (SAV) Efendimize, ehline ve ashabının üzerine olsun...

GÜNDEM 03.12.2021, 09:35
33
Hayırlı Cumalar... En güzel resimli hayırlı cuma mesajlı
Hayırlı Cumalar... Güneşin doğdu en hayırlı gün olan Cuma gününde sevdiklerinize, akrabalarınıza, dostlarınıza gönderebileceğiniz resimli cuma mesajları hazırladık... Bu güzel ve hayırlı günde sizler için hazırladığımız cuma mesajlarını sevdiklerinize gönderebilir, dua ve iyi temennilerinde bulunmak için paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Ayrıca derlenen hayırlı cuma mesajlarını Facebook, Twitter, sosyal medya ağlarından paylaşabilirsiniz. Hayırlı Cumalar...
 “O kitap (Kur’ân); onda asla şüphe yoktur. O, müttakîler (sakınanlar ve arınmak isteyenler) için bir yol göstericidir.”  (Bakara Sûresi 2)

“Allahümme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve bârik ve sellim”

"De ki: Bizim başımıza ancak Allah’ın bizim için yazdığı şeyler gelir. O, bizim mevlamızdır. Öyleyse mü’minler, yalnız Allah’a güvensinler.” (Tevbe Sûresi 51)

“Rasulullah (s.a.v.) şöyle buyurdu: Kim, (din) kardeşinin ırz ve namusunu onu gıybet edene karşı savunursa, Allah da kıyamet günü o kimseyi cehennemden korur.”(Tirmizi, Birr, 20)

“Ben derdimi ne dostuma söylerim nede düşmanıma. Zira dostum üzülür, düşmanım sevinir. Beni en iyi Rabbim bilir.” Hz. Ömer (r.a.)

“Ey iman edenler! Allah’tan korkun ve herkes yarına ne hazırladığına baksın. Allah’tan korkun çünkü Allah yaptıklarınızdan haberdardır.” (Haşr Sûresi 18)

Resulullah (s.a.v.) şöyle buyurdu: "Hiçbir baba, çocuğuna, güzel terbiyeden daha üstün bir hediye veremez.” (Tirmizi, Birr, 33)

“Şayet kullarım beni senden sorarlarsa gerçekten ben çok yakınım. Bana dua edince duacının duasını kabul ederim; O halde onlar da benim davetime koşsunlar ve bana layıkiyle iman etsinler ki, doğru yola gidebilsinler.” (Bakara Sûresi 186)

“Allah’a davet eden, salih amel işleyen ve ben gerçekten müslümanlardanım diyen kimseden daha güzel sözlü kim olabilir?” (Fussilet Sûresi 33)

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:07
Güneş 05:37
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:34
Yatsı 20:59
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı