Herkes tahliye edildi! Güngören'de apartmanın balkonu çöktü

İstanbul, Güngören'de bulunan 6 katli binanın 5. katındaki balkon bir anda çöktü. Bina sakinleri kısa süreli korku ve panik yaşadı.

GÜNDEM 24.03.2024, 11:10
2
Herkes tahliye edildi! Güngören'de apartmanın balkonu çöktü
İstanbul Güngören'de Merkez Mahallesi Refah Sokak'ta bulunan 6 katlı bir binanın 5. katındaki balkonda, henüz belirlenemeyen bir nedenle çökme meydana geldi.
Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Çökme sırasında can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, binadan düşen molozlar sokakta park halindeki bazı araçlara hasar verdi.
Güvenlik şeridi çekilerek trafiğe kapatılan sokakta, belediye ekipleri incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda binanın boşaltılmasına karar verildi.

Balkonun neden çöktüğüne dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Yetkililer, olayla ilgili incelemelerin sürdüğünü ve detaylı bilginin daha sonra verileceğini açıkladı.

Bina sakinleri, tahliye işleminin ardından geçici olarak yakınlarına veya konaklama tesislerine yerleştirildi. Yetkililer, binanın güvenliğinin tekrar sağlanması için gerekli çalışmaların yapılacağını ve sakinlerin geri dönüşünün bu çalışmaların tamamlanmasına bağlı olduğunu ifade etti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:11
Güneş 05:41
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:32
Yatsı 20:55
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı