Son Dakika

Hilal Kaplan'ın bir başka iddiası Erdoğan orayı erken seçime götürüyor

Türkiye' erken seçim çağrıları sürerken Hilal Kaplan, Erdoğan'ın Türkiye'nin aksine Yunanistan'ı erken seçime götürdüğünü yazdı. Hilal Kaplan, üçlü mutabakatın Yunanistan'ı da ‘salladığını’ öne sürdü.

GÜNDEM 04.07.2022, 14:00
29
Hilal Kaplan'ın bir başka iddiası Erdoğan orayı erken seçime götürüyor
Yandaş Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan bugünkü yazısında, Erdoğan’ın Yunanistan’ı erken seçime götürdüğünü savundu.
Türkiye ile Yunanistan arasındaki gelişmeleri değerlendiren Hilal Kaplan, ‘diplomatik zafer’ olarak nitelendirdiği İsveç ve Finlandiya ile NATO Zirvesi'nde yapılan üçlü mutabakatın Yunanistan'ı ‘salladığını’ öne sürdü. Yandaş Hilal Kaplan, “Türkiye'nin diplomatik zafer kazandığı NATO Zirvesi'nin yankıları İsveç ve Finlandiya'nın yanı sıra Yunanistan'ı da salladı.” dedi.
Hilal Kaplan, ABD Başkanı Joe Biden'ın Türkiye'ye F-16 konusunda yeşil ışık yakmasına ilişkin, “Yunanistan'ı fena halde boşa düşürdü.” ifadesini kullandı.
Erdoğan, “Artık benim için Miçotakis diye biri yok. Bundan sonrasını kendi düşünsün. Kimlerle görüşecek, kimlere üs kurduracaksa kurdursun.” sözlerini hatırlatan Hilal Kaplan yazısını şöyle sonlandırdı:

“Yunan basınında Erdoğan'ın hamleleri sebebiyle arka arkaya gelen bu başarısızlıkların Miçotakis yönetimini düşüreceği ve önümüzdeki aylarda bir erken seçimi tetikleyeceği konuşuluyor. Eylül'de sandıklar kurulursa şaşırtıcı olmaz. Şayet erken seçim olursa, Başkan Erdoğan'ın Miçotakis'i "silmesiyle" tetiklenen sürecin payı yadsınamaz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:07
Güneş 05:37
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:34
Yatsı 20:59
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı