Son Dakika

Husiler işgalci İsrail gemisini vurdu!

Filistin'de acımasızca kadın ve çocuklar başta olmak üzere 10 binlerce masum sivili katleden Siyonist İsrail gemileri hedef olmaya devam ediyor. Husiler, Aden Körfezi’nde İşgalci İsrail ait bir gemiyi vurduğunu açıkladı

DÜNYA 26.04.2024, 07:45
Husiler işgalci İsrail gemisini vurdu!
Yemen'deki Husiler, tarafından yapılan açıklamaya göre  Aden Körfezi’nde bir İsrail gemisine ve İsrail’in güneyindeki kıyı kenti Eilat’taki hedeflere inansız hava araçları ve füzelerle saldırı düzenledi
Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, yaptığı televizyon konuşmasında, Aden Körfezi'nde İsrail gemisi MSC Darwin'i füzeler ve insansız hava araçlarıyla hedef aldıklarını ve saldırılarının amaçlarına ulaştığını aktardı.
Sözcü Seri, işgalci İsrail’in güneyindeki kıyı kenti Eilat’taki hedeflere de insansız hava araçları ve füzelerle saldırı yapıldığını bildirdi.

Husi güçlerinin Kızıldeniz, Umman Denizi ve Hint Okyanusu’nda İsrail ve onunla bağlantısı olanların seyrüseferlerini engellemeyi sürdürdüğünü belirten Seri, "Düşman İsrail’in işgal altındaki Filistin'deki hedeflerine karşı daha fazla askeri operasyon gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Filistin halkına destek operasyonlarımız, İsrail saldırganlığı durdurmadıkça ve Gazze Şeridi'ndeki abluka kalkmadıkça durmayacak." diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:40
İkindi 16:27
Akşam 19:39
Yatsı 21:05
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı