İcardi’den Ali Koç’a imalı gönderme!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro İcardi, Hatayspor’a gol attıktan sonra ‘uyku’ hareketiyle imalı bir göndermede bulundu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a gönderme yapıyor diye yorumlandı.

SPOR 03.04.2024, 14:05
16
İcardi’den Ali Koç’a imalı gönderme!
Galatasaray dün sahasında Hatayspor’u konut etti. Maçı ev sahibi ekip olan Galatasaray 1-0'lık skorla kazanırken golü atan yıldız golcü Mauro İcardi’den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a ortalığı karıştıracak bir gönderme geldi.



Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurulu’nda konuşan Başkan Ali Koç Galatasaray Başkanvekili Erdem Timur’a eleştirilerle yüklenmişti.

Maçı kazandıran gölü atan İcardi maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Maç önünde kulübümüz ve başkanımız hakkında yorumlar yapılmış. Onları duyduk. Biz dürüst bir kulübüz. Yaptığımız işin yok sayılmasını hoş karşılamıyoruz. Bize saldırı olunca cevap vermemiz gerekiyor. İyi uyuyacağız bu akşam” ifadelerini kullandı.
''Yanında bir de suç makinesi terbiyesiz utanmadan televizyona çıkıyor, Trabzon'da yaşanan olaylar için sadece olmamalıydı deyip, 15 dakika bizim futbolcularımıza nasıl ceza verilmesi gerektiğini satır arası mesajlarla vermeye çalışıyor” diyen Koç, “Zaten yalanı dibine kadar soktun ama bakalım nereye kadar. Sen 2-3 gün camianda popüler olabilirsin söylediklerinden dolayı ama her gece yatarken bizi düşün. Özellikle de benim başkanlığım bitince” şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı