İsmail Kartal şampiyonluk için iddialı konuştu! "Göstereceğiz Mayıslar kiminmiş"

Fenerbahçe Süper Lig'deki şampiyonluk mücadelesinin sürdürürken Galatasaray'ın 4 puan gerisinde bulunuyor. İsmail Kartal antrenman öncesinde oyuncularıyla motivasyon konuşması yaparken Galatasaray'a göndermede bulundu. Detaylar haberde.

SPOR 02.05.2024, 14:10
İsmail Kartal şampiyonluk için iddialı konuştu!
Süper Lig'de şampiyonluk yarışı geçtiğimiz sezon da olduğu gibi bu sezon da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçiyor. 
Galatasaray oynanan 34 maçın ardından 4 puan farkla rakibinin önünde zirvede bulunuyor. 
Sarı lacivertliler ise son olarak Süper Lig'in 34. haftasında taraftarı önünde Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup etmişti.
İsmail Kartal, bu galibiyetin ardından takıma üç gün izin verirken izin dönüşü futbolcular Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı. 
Şampiyonluk mücadelesinde rakibinin 4 puan ardından bulunan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, idman öncesinde oyuncularıyla bir motivasyon toplantısı yaptı.
Tecrübeli çalıştırıcı, ligin son virajında kayıp yaşamak istemediğinin altını çizen kalan maçları kazanıp, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerinin bir kez daha altını kalın kalemle çizdi. İsmail Kartal'ın yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandığı belirtildi:
"Hafta sonu güzel bir galibiyet aldık. Ligin artık son 4 haftası. Kesinlikle kayıp istemiyorum. Rakibimiz, 'Mayıslar bizimdir' diyor. Onlara göstereceğiz mayıslar kiminmiş. Bu mayıs bizim olacak. Onlar puan kaybedecek biz de kalan dört maçı kazanacağız ve şampiyon olacağız."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:22
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:48
Yatsı 21:18
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı