İsmail Kartal'dan puan farkı ve şampiyonluk açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sarı-lacivertli takımın Sivasspor karşısında berabere kaldığı maç sonrasında, "Puan farkının açıldığını düşünmüyoruz. 5 maçın 5'ini de kazanıp şampiyon olmayı hedefliyoruz" dedi.

SPOR 22.04.2024, 23:10
2
İsmail Kartal'dan puan farkı ve şampiyonluk açıklaması
Fenerbahçe'dfe Teknik Direktör İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Sarı-lacivertli takımın deplasmanda Sivasspor'la 2-2 berabere kaldığı maç sonrasında açıklamalarda bulundu. 
İşte İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde: 
"Onunla ilgili konuşmuyoruz. Puan farkının açıldığını düşünmüyoruz. 5 maçın 5'ini de kazanıp şampiyon olmayı hedefliyoruz."
"Sonuçta 3 puan almak için geldik. Rakibimizin de çıkışı vardı son haftalarda. Bugün de çok iyi savunma yaptılar, çok kapandılar. Çok zorlandık kapalı savunmaya karşı ama 2 gol atmayı başardık. Berabere bitti maç. Ben oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Oyuncularım çok karakterli. Her şey bitmedi. Daha 5 maç var. Son anda penaltıyla maç berabere bitti. Bu bizi bir hayli üzdü. Biz de izledik, dışarıdan destek aldığımız yorumcular, olayı inceleyince şampiyonluğa oynayan takım için çok ağırdı. Taraftarımız şunu bilsin. Biz pes etmedik. Ben oyuncularıma güveniyorum. Sonuna kadar mücadele vereceğiz. 5 maç var. 5 maçın 5'ini de kazanmaya yönelik tüm gayretimizle taraftara kendimizi affettirmeyi ve şampiyon olmayı hala hedefliyoruz. Daha bir şey kaybetmedik."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:41
İkindi 16:27
Akşam 19:36
Yatsı 21:01
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı