Son Dakika

İsmet Yıldırım kimdir?

İsmet Yıldırım, AKP'den Ümraniye Belediye Başkan adayı olarak duyuruldu. Peki İsmet Yıldırım kimdir? İşte merak edilenler.

GÜNDEM 20.01.2024, 11:25
2
İsmet Yıldırım kimdir?
İsmet Yıldırım, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan tarafından AKP'den Ümraniye Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. Peki İsmet Yıldırım kimdir? İsmet Yıldırım kaç yaşında? İsmet Yıldırım nereli? İşte AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım hakkında merak edilenler.

İsmet Yıldırım, 1960 senesinde Ümraniye’de dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Ümraniye’de tamamlayan Yıldırım, liseyi Bakırköy’de okudu. İsmet Yıldırım, 1982 senesinde Yıldız Teknik Üniversitesi’nden İnşaat Mühendisi unvanıyla mezun oldu. 
Okul hayatının ardından aile şirketinde müteahhitlik yapan İsmet Yıldırım, çok sayıda konut ve tesisin yapımını gerçekleştirdi. 1999 yılında KİPTAŞ’a Genel Müdür olan İsmet Yıldırım, görev süresi boyunca İstanbul’un çeşitli semtlerinde teknik donatı alanları, okulları, camileri ve çarşılarıyla modern şehirler kurmuş olup, bu şehirlerdeki konut sayısı 80 bine ulaşmıştır. Uzun yıllar üzerinde çalıştığı, proje ve bürokratik işlemlerin tamamlandığı tarihi ve kültürel “Süleymaniye Projesi’nin” inşasına da başlamış bulunmaktadır.
Evli ve iki çocuk babası olan Yıldırım, İngilizce bilmektedir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı