İsrail, kendi silahıyla vuruldu

El-Kassam Tugayları, işgal güçlerinin attığı, ancak patlamayan F-16 füzelerini kullanarak işgalcileri pusuya düşürdü. Gazze'nin güneyinde “Netzarim” yerleşkesi yakınlarında düzenlenen direniş operasyonunda en az 4 işgal askeri öldürüldü, 11 asker de yaralandı.

DÜNYA 30.04.2024, 04:35
İsrail, kendi silahıyla vuruldu
7 Ekim’den bu yana Gazze’de soykırım yapan Siyonist İsrail güçleri geçtiğimiz günlerde Filistin direnişi tarafından büyük bir darbe daha aldı. İsrail güçlerinin daha önce Gazze’ye attığı fakat patlamayan F-16 füzelerini kullanan El-Kassam Tugayları, işgalcilere unutulmaz bir darbe vurdu. İsrail güçlerini pusuya düşüren El-Kassam Tugayları, işgal güçlerinin attığı ancak patlamayan F-16 füzeleri ile çok sayıda işgalciyi öldürdü.
İzzeddin El-Kassam Tugayları, Gazze'nin güneyinde bulunan “Netzarim” yerleşkesi yakınlarında düzenlediği operasyonla en az dört işgal askerini öldürdü. Söz konusu operasyonda, 11 askerin de yaralandığı belirtildi.
Filistin direnişinin gerçekleştirdiği operasyonda dört kişinin öldüğü duyurulsa da sayının daha fazla olduğu tahmin ediliyor. Zira Siyonist İsrail güçlerinin, verdiği kayıpları gizleme yoluna gittiği biliniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:22
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:48
Yatsı 21:18
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı