İsrail ne Ramazan ne de Bayram dinliyor! Soykırıma devam etti!

İşgalci İsrail rejimine ait ordu, Bayram demeden Gazze'yi bombalamaya ve karadan saldırmaya devam ediyor. İşgalci çetenin saldırılarında 5 sivil daha şehit olurken, çok sayıda yaralının olduğu da bildirildi.

DÜNYA 11.04.2024, 11:25
İsrail ne Ramazan ne de Bayram dinliyor! Soykırıma devam etti!
Filistin resmi ajansı WAFA'da yer alan haberde, İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nin kuzeyi ve orta kesimlerini yoğun şekilde bombaladığı belirtildi. İsrail savaş uçaklarının Gazze'nin orta kesimindeki Nuseyrat bölgesindeki bir evi bombalaması sonucu 5 sivil yaşamını yitirdi ve birçok kişi yaralandı.
Nuseyrat bölgesindeki bazı noktaları bombardıman çemberine alarak yerle bir eden İsrail savaş uçakları, kamptaki Nü'n Nureyn Camisi ile Muaz bin Cebel Camisi'ni hedef aldı.
İsrail ordusu, savaş uçaklarıyla bombaladığı Nuseyrat bölgesinin bazı bölgelerine karadan da tanklarla girdi.
Haberde, İsrail ordusunun Gazze kentindeki Şati bölgesindeki evleri denizden bombalaması sonucu çok sayıda kişinin öldüğü ancak sayılarının belirlenemediği vurgulandı.
İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 14 bin 500’ü çocuk, 9 bin 560'ı kadın olmak üzere 33 bin 482 Filistinli şehit edildi, 76 bin 49 kişi yaralandı.
Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı