Son Dakika

İstanbul'da yine taksici dehşeti: 'Keserim hepinizi...'

İstanbul Kağıthane'de dün gece saatlerinde yaşanan olayda, taksi şoförü Serdar Y., müşterisi Kamila Orynbay'a sözlü tacizde bulundu. Orynbay'ın erkek arkadaşı Uğur Tonbul'a da saldıran Y., gözaltına alındı.

ASAYİŞ 15.09.2023, 16:10
2
İstanbul'da yine taksici dehşeti: 'Keserim hepinizi...'
İddiaya göre, Ortabayır Mahallesi'nde taksi durduran yabancı uyruklu Kamila Orynbay, kısa mesafe tartışması yaşadığı sürücüyü ikna ederek taksiye bindi. Yolculuğun bir süre sonra Kamila Orynbay'a sözlü tacizde bulunan taksi şoförü, "Bak beni delirtmeyin, ben doğma büyüme buralıyım. Keserim hepinizi yemin ediyorum" diyerek tehditler savurdu.
Olayı öğrenen erkek arkadaşı Uğur Tonbul, Kamila Orynbay'ın evinin önüne gitti. Taksi şoförü Serdar Y. ile Uğur Tonbul arasında çıkan tartışma, Serdar Y.'nin kafa atmasıyla kavgaya dönüştü. Site görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kavgayı ayırdı.
Gözaltına alınan Serdar Y., daha önceden de kasten adam yaralama, tehdit ve hakaret suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.

Kamila Orynbay, takside yaşananları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde, taksi şoförü Serdar Y.'nin "Bak beni delirtmeyin, ben doğma büyüme buralıyım, keserim hepinizi yemin ediyorum. Eşek yok senin karşında. Gecenin bu saatinde almışım arabaya, bak kız başınasın sabahtan beri direksiyon sallıyorum" diyerek tehdit ettiği görüldü.
Daha sonra ise taksi şoförünün Kamila Orynbay'ın evinin önünde bekleyen erkek arkadaşına kafa atarak saldırdığı görülüyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:39
Akşam 19:57
Yatsı 21:27
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı